RE-35 on digitaalifilmi, jolla teet mistä tahansa 35mm filmikamerasta digikameran

Lojuuko sinunkin piirongeissasi filmikamera-aarteita, joiden avulla saat räpsittyä persoonallistakin persoonallisempia otoksia, mutta digitaalisen kuvauksen helppous on ajanut nämä ajan unohtamat aarteet käyttöpaitsioon? Yhdysvaltalainen yritys nimeltään RE-35 on nyt esitellyt innovaation, joka lupaa puhaltaa unohtuneisiin vintage-kameroihisi uutta eloa, mahdollistamalla digikuvauksen millä tahansa 35mm filmiä käyttävällä kameralla!

Digitaalinen 35mm filmi koostuu tavallisen filmikotelon kokoisesta keskusyksiköstä, sekä kalvomaisesta kuvakennosta, joka vedetään kameran sisällä filmin paikalle. Sitten ei muuta kuin kameran herkkyysasetuksiin ASA400:n ja kuvaamaan. Kun kuvaussessio on päättynyt, kameran sisältä löytyvä digitaalinen filmipurkki liitetään tietokoneeseen USB-liitännällä, joka mahdollistaa sekä kuvien siirron, että myös lataa digitaalifilmin sisäänrakennetun akun.

Digitaalista filmiä on luvassa myyntiin myöhemmin tänä vuonna 4, 8 tai 12 megapikselin kennolla. Kuvat tallentuvat digitaalifilmille jpg ja/tai raw -mudossa. Tuotteen hinnoittelu ja tarkempi saatavuus on valitettavasti vielä avoinna. Joka tapauksessa erittäin mielenkiintoinen tuote, jonka avulla esimerkiksi vanhan Lomo kameran tai muun kameravanhuksen käyttömahdollisuudet multiploituisivat kertaheitolla!