Joko Elokuvien online-vuokrauspalvelu Voddler on tuttu? Mikäli ei ole, nyt kannattaa tutustua, sillä tämän viikonlopun ajan Voddler tarjoaa uusille rekisteröityneille käyttäjille kaksi ilmaista elokuvavuokrausta.

Ilmaiset vuokraukset saa Voddler tilille rekisteröitymällä osoitteessa www.voddler.com/registration/partner/newmember/

Mikäli käytössäsi on iPhone, myös Voddlerin vasta julkaistu iPhone applikaatio saattaa olla tutustumisen arvoinen tuttavuus!

HUOM! Ilmaiset vuokratiketit ovat voimassa vain 22.3.2011 saakka, joten leffat kannattaa katsella pian!

Edellinen artikkeliPimeässä loistavat fosforikengännauhat ovat 80-lukua kirkkaimmillaan!
Seuraava artikkeliKiinalainen perinneherkku: Pikkupoikien virtsassa keitetyt kananmunat

7 KOMMENTIT

 1. Kiinnostavaa. Mitä muita Suomessa toimivia nettileffapalveluita löytyy?

  Itse äsken löysin viaplay sivuston, itse sivusto ei näytä niin vakuuttavalta että alkaisin ostamaan mitään. Tarjoavat kuitenkin joitakin ilmaisia elokuvia, eikä niitä varten tarvitse edes rekisteröityä.

 2. Voddleria pitkään käyttäneenä voin kyllä suositella palvelua sen helppokäyttöisyyden ja toimivuuden vuoksi. Ilmaisten leffojen tarjonta on tosin hieman kehnoa, mutta mahtuu niihinkin muutamia helmiä.

 3. ”Miksikäs ei mitään ilmaisia vuokrauksia tullut?!”
  Itellä sama homma. taitaa olla liian paljoa jonoa silloin ja se on mennyt jo umpeen.

 4. Olen kyseistä palvelua testaillut ja lopettanut sen lyhyeen.

  Kun katsot leffan Voddlerin kautta niin tulet samalla ladanneeksi sen omalle kovalevyllesi. Elokuva myös jää kovalevyllesi sen katsottuasi. Tästä eteenpäin jaat elokuvaa muille voddlerin käyttäjille p2p meiningillä. Voddlerin taustaprosessi käynnistyy aina kun käynnistät koneen ja jakaa lataamiasi elokuvia muille käyttäjille. Jos taustaprosessin haluaa sammuttaa, täytyy se tehdä task managerin kautta.

  Tämä oli tilanne ainakin silloin kun ohjelmaa itse kokeilin. En tiedä onko palvelua kehitetty yhtään parempaan suuntaan.

  Itse en henkilökohtaisesti pidä ohjelmista jotka käynnistyvät automaattisesti ja jäävät taustalle pyörimään. Vielä vähemmän pidän ohjelmista jotka lisäksi syövät kovalevytilaani sekä kaistaani, ilman että pystyn itse asiaan vaikuttamaan.
  Tämä on tietysti palvelun hinta, eiväthän täysin ilmaiset elokuvat luonnollisesti kannattaisi. Itse kuitenkin maksaisin leffat ennemmin vaikka rahalla.

Kommenttien lisääminen on estetty.