Onko elämän tarkoitus hakusessa, tai tuntuuko muuten vaan siltä, että tarvitsisit konkreettista käyttöopasta arjen ongelmatilanteisiin? No eipä hätää, George Lucaksen tähtisaaga-miljoonabisnes on siennyt sykkyröistään uuden tuotteen, nimittäin opuksen nimeltään ”The Jedi Path: A Manual for Students of the Force”.

Tämä Jedin Polku -teos opastaa elämän tiellä hapuilevaa kokelasta jedifilosofian mukaisilla viisauksilla läpi harmaan arjen. Tavoitteena tietenkin saavuttaa ymmärrys kaikkea hallitsevan voiman olemuksesta. Eikä tässä vielä kaikki. Kirja on paketoitu hienoon paristoilla toimivaan rasiaan, josta kirja ponnahtaa esille nappia painamalla, ääniefekteillä siivitettynä. Lopulta settiin on heitetty mukaan vielä ”autenttinen” jedimitali, jedikäärö, jeditemppelin kartta ja tietenkin jedioppilaan rintamerkki. Jos ei näilläavuilla elämässä pärjään niin sitten ei millään!

Jedin oppikirjaa on kaupan esimerkiksi Brittein Amazon-verkkokaupassa hintaan £40,99, josta sen saa tilattua vaikka tänne jääplaneetta Hothin olosuhteita vastaavaan Suomeen ilman postikuluja.

The Jedi Path: A Manual for Students of the Force Amazon.co.uk -verkkokaupassa

Edellinen artikkeliAvatar 3D Blu-ray saatavilla vuoteen 2012 saakka vain Panasonicin ostajille
Seuraava artikkeliMicrosoft Kinect -ohjain Hilavitkuttimen testissä!