kuvan robotti: Andrea Petrachi

eBay on pyytänyt meitä testaamaan kansainvälisiä palveluitaan. Toiveena olisi ostaa maksimissaan 200 euron hintainen härveli mikä on myynnissä eBay verkkohuutokaupassa. Koska jopa Hilavitkuttimen toimituksen härvelitietämyksellä on rajansa, päätimme kääntää kysyvän katseen lukijoidemme suuntaan ja pyytää apuja asian suhteen. Kysymys siis kuuluu: mikä on oudoin, kiehtovin tai hämmästyttävon laite, mikä eByasta irotaa tällä hetkellä alle 200 eurolla? Ostotapahtuma olisi tarkoitus suorittaa jo huomenna keskiviikkona, joten kaikkia mahtavia ideoita (linkkeineen) toivotaan tämän artikkelin kommentteihin mahdollisuuksien mukaan viimeistään huomenna 16:00.

kiitos jo etukäteen kaikista mainioista ideoista ja vinkeistä!

Edellinen artikkeliMagneetilla voidaan muuttaa oikeakätinen vasenkätiseksi
Seuraava artikkeliRetired Belts muuntaa vanhat Vittoria Randonneur -pyöränkumit vyöksi

13 KOMMENTIT

  1. Kiitos kaikista mainioista, ja ennen kaikkea odoista shoppailuvinkeistä! Hokasis kuitnekin viime tingassa yhden hintahaarukkaan istuvan hilavitkuttimen, jolle oikeasti on tarvetta, nimittäin kokoontaitettavan polkupyörän. Hankintaan meni siis seuraava fillari: http://cgi.ebay.de/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=190407654705&ssPageName=STRK:MEWNX:IT

    Lähitulevaisuudessa siis luvassa fiiliksiä siitä, mitä 200 euron kokoontaitettavalta polkupyörältä on lupa odottaa!

  2. Öhm, ensin kysytään oudointa alle 200e härveliä ja sitten päädytään sellaiseen ihan normaaliin (mielestäni sarana pyörän rungossa on aika 70-lukulaista) ja tarpeelliseen vitkuttimeen.

    Mitä lähitulevaisuudessa on lupa odottaa, jos kohta ilkeällä tavalla, on että pyörä loksahtaa kokoon 40-asteen alamäessä vauhdin ollessa 34km/h :/

  3. Samaa mieltä edellisen kanssa , tollasia nähty jo 70-80 luvulla. No mut kumminkin! Laita nyt edes jonkinlaisia perusteluja, miks toi on oudoin alle 200€ härveli mielestäsi??!

  4. No ei ole oudoin kyllä, mutta luultavasti testaajalle tarpeellisin..

Kommenttien lisääminen on estetty.