Tässä on Full Circle -fillari, jonka ovat suunnitelleet Sanghyun Jeong ja Jun-Tae Park Soulin polkupyöräkilpailuun. Trendi on kuulemma menossa siihen suuntaan, että fillari täytyy voida taittaa trolleyn kokoiseksi. Ja tässä sitä ollaan. 20-tuumaiset pyörät taittuvat kasaan ja stongasta pyörää vedetään kuin mitä tahansa vetolaukkua.

Erityistä huomiota ja haastetta ajettavuuteen siitä, että tässä ei ole ketjuja vaan etupyörää poljetaan suoraan vanteessa olevista ulostaittuvista pedaaleista. Tämä saattaa vaikeuttaa kurvailua kun polkimet kääntyvät etupyörän mukana. Pyörässä on myös vaihteet, vaikka sitä ei heti arvaisi. Pelkistetystä mallista puuttuu myös heijastimet ja lamput, mistä miinusta.

Lähde: www.designboom.com

Edellinen artikkeliPiin 2.000.000.000.000.000. numero on 0. Tämän selvitti Nicholas Sze Yahoo!:n palvelimilla
Seuraava artikkeliCanon 5DmkII Wollensak 35mm F5.0 Cine-Velostigmat -linssillä vuodelta 1908

5 KOMMENTIT

  1. Jos tuossa vaihteet on niin silloinhan siinä on räikkäkin, eli kurvaillessa ei tarvi polkea kun pyörä rullaa ja polkimet ei pyöri.

  2. polkypörän taittettavuudess on minun mielestä tärkeintä keveys ja kokoon taitettuna hökötyksen tasapaino. mahdollisimman pieni ei aina ole mahdollisimman helpoin kannettava

  3. Saunahullu: On luontevanpaa polkea jalat hiukan eteen päin asennossa. Mikäli polkimet olisivat takapyörässä, suoraan satulasta alaspäin, muodostuisi aavistuksen omainen etunoja asento, joka taasen voisi etenkin miespuolisille polkijalle olla hiukan epämukava. Tuon rakkineen painopiste myös näyttää siltä, että mikäli veto olisi takapyörässä, niin tuo keulisi ympäri melko helposti..

Kommenttien lisääminen on estetty.