Amazonin huippusuosioon noussut ekirjalukija Kindle on saanut jo kolmannen sukupolven versionsa. Uutuutena tässä Kindle 3 nimellä tunnetussa laitteessa on, että tässä on mukana myös sisäänrakennettu Wlan. Wlan-ominaisuuden myötä Kindlestä tuli markkinoille myös 3G ominaisuudesn osalta riisuttu malli, joka on luonnollisesti myös täysivarusteista Kindleä keveämpi kukkarolle.

Saimme loppuviikosta käpäliimme yhden kappaleen tätä uusimman sukupolven Wlan-versiota. Laite saapui ovellemme, UPS-kuriiripalvelun kyydissä aina Kentuckystä saakka niinkin nopeasti, kuin kolmessa päivässä. Mikä kivointa, lähettifirma hoiti myös tullauksen puolestamme, joten erillistä visiittiä tullipostiin ei tarvittu.

Videolla esitelty Kindle ekirjalukija Amazon.com verkkokaupassa

HUOM! Videolla mainitusta poiketen laitteen hinta suomeen toimitettuna on 190 dollaria, eli noin 147 euroa. Ei siis 180 euroa, kuten videolla väitetään.

Edellinen artikkeliMercedes-Benz 300SL puolikoossa 50-kuutoisella moottorilla tai isommalla
Seuraava artikkeliHilavitkutin.com tarjoaa yrityksille: Videoneuvottelun 101