Täällä hilavitkuttimessakin on julkaistu Blendtecin ovelana mainoskikkana käyttämää Will it blend? -konseptia, jossa sekoitetaan teho-tehosekoittimella milloin mitäkin, usein kuitenkin jotain ajankohtaista elektroniikkaa, josta usea ihminen olisi valmis maksamaan paljonkin. Ja sitähän on hauska katsoa kun oikeasti kuitenkin tarpeettomia vehkeitä tuhotaan!

Kuvan blenderissä yritettiin sekoittaa avaimia ja kuten kuvasta näkyy, koko ruukku meni puhki. Mainosvideoissa siis käytetään aivan eri sekoitinta kuin mitä myydään. Taas meitä huijataan. Toisaalta miksi joku sekoittaisi avaimia, sitä en ymmärrä!

Lähde: gizmodo.com

Edellinen artikkeliLomography Spinner 360° on edullinen panoraamakamera 360-asteen kuvauskulmalla!
Seuraava artikkeliHilavitkutin IFA 2010 messuilla: Samsung Galaxy Tab hands-on testi

10 KOMMENTIT

 1. Ei se myynnissä oleva ole välttämättä erimalli. On vähän eriasia sekoittaa mm. kännykkää joka on suurelta osin muovia kuin avaimia jotka ovat terästä ja syystäkin varsin jäykkää sellaista. Jos koneessa riittää voimaa niin kyllä ne avaimet ulos tuolta voivat tulla kun kiilautuvat sopivasti, muoviahan tuo kulho näyttää olevan.

 2. Will it blendissä kyllä käytetään ihan samaa tuotetta kuin ihmiset ostavat mutta joka kerta uutta.

 3. No jos pistetään vaik tuuman terästankoja ja väännetään päälle 10 minuutiks niin tuskimpa sitäkään hirveesti blendaa, et rajansa kaikella..

 4. ”Ja sitähän on hauska katsoa kun oikeasti kuitenkin tarpeettomia vehkeitä tuhotaan”

  Jaa tarpeettomia. Mitäs ne on ne toimivat videokamerat, puhelimet ym, ym?

 5. @jepjep
  Muistaakseni jossain luki että se tehosekoitin jota käyttävät videoissa, käyttää samaa moottoria kuin kaupasta ostettava sekoitin, mutta itse ruukku on jotain erikoismuovia joka kestää jopa laakereiden ’soseuttamisen’.

 6. videokamerat, puhelimet ym tekniikka ei loppujenlopuksi ole niin älyttömän tarpeellista.

 7. Eihän niissä videoissa demonstroida sitä laitteen kestävyyttä vaan sitä tehoa. Sivuilla tosin väitetään että kyseessä on vakio Total Blend. En kyllä tajua miksi kukaan edes viitsii noin kalliilla tehosekoittimella kokeilla tuommoista.

 8. Nyt sit sais kokeilla Blendtec ihan ite tätä että avaimet pistettäis masiinaan ja mitä niil tapahtuu täsä kohtaa.

 9. En löytänyt Blendteciltä videota jossa soseutettaisiin avaimia onnistuneesti, tai ylipäätään. Eli mikä se huijaus tässä siis on?

 10. Tuo on kyllä helvetin kallis masiina, superkaupassa 800e, kuka hullu ostaa??

Comments are closed.