Hilavitkutin on tietenkin paikalla siellä, missä vempainrintamalla tapahtuu, eli tällä kertaa IFA 2010 messuilla Berliinissä. Tänään olimme messuilla muun muassa käpälöimässä Samsungin vasta julkaistua Samsung  Galaxy Tab -tablettitietokonetta. Vaikka laite sinällään oli vaikutelmaltaan ihan OK, niin tämä ei kuitenkaan erityisesti hätkähdyttänyt. Ensivaikutelma oli jokseenkin vastaava, kuin jos Samsung Galaxy S puhelinta olisi venytetty kaikin osin suuremman kokoiseksi. Näyttökin oli toki suurikokoinen, mutta toisaalta ei niin suuri että tältä voisi esimerkiksi kuvitella lukevansa ekirjoja mukavasti.  Tehokkaasta prosessorista ja uudesta Android 2.2 käyttöjärjestelmästä huolimatta laite tuntui myös ajoittain jumittavan. Tabin suositushinta 949 euroa saa tämän myös tuntumaan kalliilta jopa Applen iPadiin verrattuna.

Lähinnä laite tuntuisi sopivan puhumisen ohella netin selailemiseen, feisbuukkaamiseen, sähköpostikäyttöön, sekä tietenkin pelaamiseen.

Laitteen testi-käpistelyvideota luvassa hypyn jälkeen.

Ja lopukso vielä muutama kuva

Edellinen artikkeliWill it blend? – Blendtec blender meni rikki kotioloissa avaimista
Seuraava artikkeliMercedes-Benz 300SL puolikoossa 50-kuutoisella moottorilla tai isommalla