Australialaisella Dreamfarmilla on tosi oivaltavia keittiötuotteita loistavilla nimillä varustettuina. Suosittelen tutustumaan kotisivuihin. Esittelemme tässä Tapi-nimisen lisäosan vesihanaan. Yksinkertainen muotoilu ja hyvin valittu materiaali paljastavat jo kuvassa kuinka vekotin toimii. Kuminen lisäosa asetetaan hanan kärkeen. Vesi tulee normaalisti kumiosan läpi, mutta kun alhaalla oleva reikä puristetaan umpeen, suihkuaa vesi ylöspäin. Näin on helppo juoda suoraan hanasta.

Ja hanasta kannattaa juoda suoraan mm. sen vuoksi että säästyy tiskiä ja se on kivaa. Ja ilman tällaista lisäosaa joutuu kurottelemaan ihmeasentoihin, jotta edes hyvä osa vedestä ohjautuu suuhun. Miksei tällaista suihkulähdettä ole joka hanassa?

Lähde: dreamfarm.com.au (via www.ohgizmo.com)

Edellinen artikkeliSlipQuit on työpaikan itsetäyttyvä hätäuloskäynti-liukumäki
Seuraava artikkeliKori no Suizokukan on japanilainen pakastekala-akvaario

9 KOMMENTIT

  1. Tää on oikeesti fiksu vekotin. kätevä kuin vetoketju 🙂 Itsekkin tulee tuota hanajuontia harrastettua ja aina on posket ja puolet vaatteista/ukosta märkänä, pitäisköhän tilata…

  2. Pöpöjä hyi.
    Voi sitä hirveää tunnetta mikä tulee jos suu osuu suoraan hanasta juodessa hanaan. Tuossahan koko verme on kiinni siinä hanan alaosassa, joten vesi ’saastuu’. Ehkä pelko ei ole kaikkein rationaalisinta sorttia, koska vesi jokatapauksessa tulee sen hanassa olevan ala siivilän läpi, jota tuskin on ikinä vaihdettu tai pesty..

  3. Itte moisen tilasin. Saa nähdä milloin saapuu. 😀 Vaikutti sen verran mielenkiintoiselta että oli pakko tilata. 😀

  4. Tänään tuli postissa tuo, Ihan jännä värkki, toimivalta vaikuttaa. 🙂 Ei vesi kuitenkaan lennä hirveän korkealle vaikka laittaakin hanan isolle ja painaa kiinni tuon..

Kommenttien lisääminen on estetty.