Wonder Womanilla eli Ihmenaisella on näkymätön lentolaite. Tässä ilmeisesti pikkasen hupailumielellä tehdyssä pakkauksessa sellaista myydään. Tuosta ei näe lukea tuota tekstiä, mutta veikkaanpa että paketti kannattaa pitää suljettuna, sillä sen avattua on vaikea mennä selittämään myyjälle karkuun lentäneestä lentolaitteesta, joka pysyi alusta loppuun näkymättömänä.

Toisaalta voitaisiin myydä kaikennäköisiä laitteita, jotka dematerialisoituvat paketti avattaessa. Tällaiset lelut toisivat lapsille ja aikuisille lisää tilaa mielikuvituksen tuotteille! Tosin alkusuosion jälkeen myynti saattaisi romahtaa. Ja onhan meillä kuitenkin kotimainen hämystikki: www.hamystikki.fi, josta varoituksen sana: Raskaat nettisivut pyörittävät videota, soittavat musiikkia ja Flashaavat saman aikaan heti kun sivun avaa.

Tässä näkymätöntä esinettä heitellään kaverilta toiselle. Ennen heittoa esinettä liikutellaan ja heitellään yms., ja tavallaan luodaan se tyhjästä. Sitten vastaanottaja ottaa kopin esineestä, oli minkä kokoinen tahansa, ja muuntaa sen miksi tahansa esineeksi tai abstraktiksi asiaksi, jota voi käsitellä, ja demonstroituaan sen koostumusta heittelee sen eteenpäin.

Lähde: lindseychen.com

Edellinen artikkeliJessica Harrison: Dark Ceramics – söpöt posliiniesineet ei niin söpöinä
Seuraava artikkeliPystyykö Samsung Galaxy Tab -tablettitietokone haastamaan Applen iPadin?

7 KOMMENTIT

  1. Onko tämä uutinen trollausta? Minä ainakin erotan pakkauksessa läpinäkyvän jetin siivet. Kone on pakkauksessa nokka oikealle päin. Silmää käteen tai näytön asetusten säätämistä 🙂

  2. IMO tuo vaikuttaa enemmänkin pakkausmuovilta, joka on muotoiltu ikään kuin peittämään ’oikea’ lelu. Vaikeaa selittää.
    Asiasta toiseen, tuo hämystikkihän on oiva leikki, heitetään esine toiselle henkilölle, joka muovaa siitä jotain muuta ja koettaa eleillään osoittaa muille mikä kyseinen esine on jne.

  3. Joo voisit Jyrki vaikka ensi viikolla tehdä jutun tuosta Voima-lelusta. Tai Nalle Puhin kadonneesta hunajapurkista. Tai ehkä saman tien kokonainen sarja näkymättömistä leluista.

Kommenttien lisääminen on estetty.