Hot Wheels: Wonder Woman’s Invisible Jet – näkymätön lelu, kenties myös dematerialisoitunut; Entä hämystikki?

Wonder Womanilla eli Ihmenaisella on näkymätön lentolaite. Tässä ilmeisesti pikkasen hupailumielellä tehdyssä pakkauksessa sellaista myydään. Tuosta ei näe lukea tuota tekstiä, mutta veikkaanpa että paketti kannattaa pitää suljettuna, sillä sen avattua on vaikea mennä selittämään myyjälle karkuun lentäneestä lentolaitteesta, joka pysyi alusta loppuun näkymättömänä.

Toisaalta voitaisiin myydä kaikennäköisiä laitteita, jotka dematerialisoituvat paketti avattaessa. Tällaiset lelut toisivat lapsille ja aikuisille lisää tilaa mielikuvituksen tuotteille! Tosin alkusuosion jälkeen myynti saattaisi romahtaa. Ja onhan meillä kuitenkin kotimainen hämystikki: www.hamystikki.fi, josta varoituksen sana: Raskaat nettisivut pyörittävät videota, soittavat musiikkia ja Flashaavat saman aikaan heti kun sivun avaa.

Tässä näkymätöntä esinettä heitellään kaverilta toiselle. Ennen heittoa esinettä liikutellaan ja heitellään yms., ja tavallaan luodaan se tyhjästä. Sitten vastaanottaja ottaa kopin esineestä, oli minkä kokoinen tahansa, ja muuntaa sen miksi tahansa esineeksi tai abstraktiksi asiaksi, jota voi käsitellä, ja demonstroituaan sen koostumusta heittelee sen eteenpäin.

Lähde: lindseychen.com