Kruunukorkki-pullonavaaja on monelle meistä niin tärkeä kapine, että sitä täytyy aina kantaa mukana muodossa tai toisessa. Joko esimerkiksi avaimenperässä, lippalakissa, tai sitten vaikkapa vyönsoljessa. Kumma kyllä kukaan ei vietä tätä enne ole tainnut oivaltaa että pullonavaajan voisi integroida myös osaksi polkupyörän varustelua.

Nyt pullonavaajan saa siis viimein kuitenkin myös fillariin. Tämän satulan alapuolelle kiinnitettävän innovaation takan on kanadalainen design-duo joka kulkee nimimerkillä Chromoly. Valitettavasti tämän polkupyörän valmistusteknologia, eli pikamallinnus pitää hinnan korkealla. Avaajan pyöräänsä haluava joutuu nimittäin maksamaan tästä design innovaatiosta 40 dollaria, eli noin 30 euroa.

Lähde: chromoly.ca

Edellinen artikkeliShmuel Linski: Espresso Solo – betoni-espressokone
Seuraava artikkeliVoita 100 euron lahjakortti Superkauppa.fi verkkokauppaan!

15 KOMMENTIT

 1. Sori, ei tullut blogattua kahdeksan vuotta sitten kun ruuvasin Tunturini ohjaustankoon kruunukorkinavaajan.
  On se kiva, muttei uusi idea.

 2. Käytännössä kaikissä fillareissa on joku kohta minne korkki sopii mukavasti ja pullo aukeaa kitkatta.

  Riippuu tilanteesta kumpi on tyylikkäämpää, fiini avaaja vai rentusti polkimella 🙂

 3. Aika jonglöörimäistä ja eksoottistakin, kun pyöräilijä täydessä vauhdissa työntää juomapullon takapuolensa alle ja PLOP, korkki lentää tien raviin. Käy sirkusnumerosta, jos vielä kaatumatta juo pullon puolilleen.

 4. Blogin ylläpitäjä eksyi pyöräkrääsäsivuille hämmästyttävää kyllä vasta nyt!

  Pullonavaajat fillareissa eivät tosiaan ole mitään uutta. Avaajia on saanut pyörävarustekaupoista jo iät ja ajat. Pullonavaaja on tähän mennessä integroitu em. satuloiden ja polkimien lisäksi myös mm. ohjaustangon kannattimeen, tankoon itseensä, ketjunkiristimiin ja akselimuttereihin.

  Pyöräkaupoistahan näitä löytää, asioita ei ole keksitty samalla hetkellä kun olet ne ensimmäistä kertaa netistä löytänyt.

 5. Jepjep vanhoja juttuja jälleen kerran, kannattaa joskus katsoa että onko tämä varmasti nyt ensimmäinen tämän tyyppinen tuote.

 6. Suurelta osalta suomalaisia tuo kruunukorkin avaaminen onnistuu ilman varsinaisia avaajiakin varsin näppärästi.=)

 7. En tiedä mitä täällä nykyään tapahtuu, kun melkein jokainen kommentti on jotenkin nega tai moittiva. Älkää lukeko sitä mikä ei kiinnosta tai tiedostat olevan vanha, vaan tulkaa parin tunnin päästä kattelemaan uudestaan, josko olis jotai itseänne kiinnostavia kirjotukisa/vitkuttimia ilmaantunut. Jatkakaa..

 8. @nabe Luulen että tämä liittyy jotenkin negatiiviseen kasvuympäristöön. Kun omien, henkilökohtaista näkökulmaa edustavien mielipiteiden esille tuomista ei tueta kotona tai koulussa, syntyy tällainen negatiivinen yleisvire, jossa ennemmin vähätellään kaikkea, kuin innostuttaisiin ja pohdiskeltaisiin aihetta syvällisemmin.

  Tasapäistäminen ja massan mukaan rohkaisu siis johtaa siihen, että kenelläkään ei oikeastaan enää ole omia voimakkaita mielipiteitä mistään, tai ainakin näiden esittämistä pelätään ryhmän hyljeksinnän pelossa. On siis paljon helpompaa olla tunnustamatta mitään, ja vähätellä kaikkea mikä ei ole jo valmiiksi pureskeltua, tuutista ulos tullutta ja tasaista.

 9. Kopterille. Itse ainakii kyllä saan pullon yhdellä kädellä auki ja kiinni. Mulla ainakii o kämmen missä pitää ja sormil vääntää auki ? 😀

 10. @hmmm
  Jos korkkaamattoman pullon saat auki yhdellä kädellä, niin hyvät käsivoimat sulla 🙂

  @ Erkki ja kumppanit
  En usko, että me tämänkin blogin lukijat olemme negatiivisia tai mitään putkiaivo porukkaa. Olemme vain vaativia ja kriittisiä blogien lukijoita. Tavan hilavitkuttimet tai vanhat uutiset eivät kiinosta. Lukijoiden kommenttien rivien välistä voi lukea, että ”Hei blogin kirjoittelijat, me lukijat vaadimme jotain erilaista ja uutta. Jo muissa blogeissa esitellyt jutut ei innosta”.
  Mutta hei, ilman kritiikkiä mistään ei synny koskaan hyvää. Hyvä blogi ja tsemppiä vaan.

Kommenttien lisääminen on estetty.