Lisää tietoa aiheesta löytyy oheista videota klikkaamalla!

Edellinen artikkeliAmazon julkisti uudet versiot Kindle ekirjalukijastaan
Seuraava artikkeliTestissä Aiptek PocketCinema Z20 – taskukokoinen LED-videoprojektori sekä HD-videokamera

7 KOMMENTIT

  1. Tuli kyllä aika myöhässä tämä uutinen, sillä tarjous käynnistyi muistaakseni jo kesän alussa, pelaajalehti.comissa oli uutinen 2.6, eikä taida oikein olla hilavitkutinasiaa? 🙂 Hyvä tarjous silti, olisin ostanut tuon, mutta iPod houkutti enemmän.

  2. PspGO = roskaa. yritäppäs ostaa vaikkapas huuto.netistä käytettyjä pelejä laitteelle. saatikka sitten ajaa homebrew -ohjelmia.

  3. @rq: Homebrew onnistuu, mutta vaatii paljon enemmän säätöä kuin vanhat(eikä säädölläkään pääse samaan kuin ennen go:ta julkaistuissa konsoleissa.) Ja uusilla firmwareilla PSPgo:lla ei aina edes onnistu ollenkaan. Käytetyt pelit, ei todellakaan, kaikki pitää ladata netistä. Ja mitäs sitten kun Go:sta loppuu tila? Varmaan mukava ostaa ja poistaa ja ladata uudelleen sen jälkeen pelejä hitaammilla nettiyhteyksillä. Go PSPGo!

    Terveisin. Onnekas PSP-1000 omistaja 🙂

  4. @Lartza, syitä miksi ostin iPodin (peleissä hintalaatusuhde, ei käytetyt).

    Terveisin. Onnekas wifi-rikkinäisen PSP-1000:n omistaja 🙂

  5. olen kemian professori ja omistan psp 3000 käsikonsolin. jos sony olisi vähänkin fiksumpi niin se sallisi firmwareissa kaikki custom pelit/ohjelmat, se kasvattaisi konsolin suosiota mutta minkäs sille voi kun pällit on johdossa, nyt se vaan täytyy tehdä väkisin.

Kommenttien lisääminen on estetty.