Iranilaisten mieshenkilöiden hiuskuontaloon puuttuminen ei varmastikaan ole maan hirmuvallan ihmisoikeusrikkomuksista siitä pahimmasta päästä. Maan uskonnollis-fanaattinen johto on nyt kuitenkin päättänyt ryhtyä toimiin länsimaisen turmeluksen ehkäisemiseksi myös hiustyylien saralla. Iranin uskonnollinen poliisi on saanut käyttöönsä kuvakokoelman sallituista hiustyyleistä, joihin eivät tietenkään kuulu turmeltuneisuutta edustavia hiustyylejä, kuten takatukka, poninhäntä ja irokeesi.

Tarina ei kerro, kuinka Iranin jääkiekkomaajoukkue tulee selviämään uuden lainsäädännön aiheuttamasta kriisistä.

Kautta: neatorama.com

Edellinen artikkeliItse rakennettu kolmen hengen trike-polkupyörä
Seuraava artikkeliWill It Blend? – Vuvuzela

11 KOMMENTIT

 1. Olisi mielenkiintoista lukea heidän pyhästä kirjastaan se kohta, missä kielletään härskit karvoitukset, kuten takatukka.

 2. ”Olisi mielenkiintoista lukea heidän pyhästä kirjastaan se kohta, missä kielletään härskit karvoitukset, kuten takatukka.”
  Koraani 48:27
  Ja itse takatukka pitäisi kieltää jopa rikoksena ihmiskuntaa vastaan. Paitsi tietysti tsekkiläisiltä lätkäpelaajilta.

 3. ”Olisi mielenkiintoista lukea heidän pyhästä kirjastaan se kohta, missä kielletään härskit karvoitukset, kuten takatukka.”

  Eivät he Koraaniin tuota perusta. Kyseiset hiusmallit vain nyt sattuvat ärsyttämään nykyistä johtoa, joten toki ne pitää kieltää.

 4. Ihan samaa totalitarismia harjoitetaan myös Suomessa. Täällä valtiovalta saa määritellä hyväksytyn hiustyylin kansalaisilleen heidän astussaan pakolliseen asepalvelukseen.

 5. Miten on? Kivitettäisiinkö minut koneesta noustessani paljastaen kaikille länsimaisen turmeltuneisuuteni, Irokeesini? Ihme touhua täytyy sanoa. Noh ei siinä paljoa tarvita ettei tarvitsis edes miettiä koko maata. (Bombs away..)

 6. Hienoa että näin 2000-luvullakin on vielä maita jotka on kuin suoraan keskiajalta!!!

Kommenttien lisääminen on estetty.