Vaikka suuri osa maailman ihmisistä elää yhä edelleen köyhyydessä ja ilman puhdasta juomavettä, niin aina löytyy myös ökyrikkaita, jotka eivät yksinkertaisesti tiedä minne setelitukkonsa tunkisivat. Niin kauan kuin löytyy ökyrikkaita, niin löytyy myös kekseliäitä yrittäjiä, jotka ideoivat uusia turhakkeita, joilla ottaa rahat rikkailta pois. Tällä kertaa Filippiiniläisen sushiravintolan kokki Angelito Araneta Jr. on keksinyt tarjoilla ravintolan varakkaille asiakkaille maailman kalleinta sushia. Koska ilmeisesti riittävän kallista kalatavaraa sushin ainesosaksi ei löytynyt, niin riisipötkylä on vuorattu 24 karaatin kullalla ja viimeistelty yhdellä 0,20 karaatin timantilla.

Hintaa viidellä Mainilalaisessa ravintolassa tarjoiltavalla kulta-timanttisushilla on 2750 dollaria per annos. Ainakin kokin itsensä mukaan ökykallis sushiannos käy vielä kaiken lisäksi hyvin kaupaksi.

Kautta: odditycentral.com

Edellinen artikkeliHairy Underwear Collection – karvaiset kalsarit kollektiooni
Seuraava artikkeliHilavitkutin.com suosittelee: Kompuutteri.net