Kesällä on totta kai hyvä nauttia auringosta ja lämmöstä ulkona. Iltaisin ja etenkin sadepäivien ratoksi täytyy kuitenkin keksiä jotain muuta tekemistä. Monilta löytyy kotoa useampikin lautapeli, mutta jos ne ovat jo puhki pelattuja, niin Yikerz Magnet Game tarjoaa uutta haastetta peli-iltoihin.
[kml_flashembed movie=”http://www.youtube.com/v/tU_pEZ4pa3c” width=”425″ height=”350″ wmode=”transparent” /]
Tämä Mensan vuoden 2010 parhaaksi älypeliksi valitsema lautapeli yhdistää magneetit ja strategian. Pelaajien on tarkoitus asetella laudalle kaikki omat magneettinsa siten, että ne eivät napsahda kiinni toisiinsa. Mikäli näin sattuu kuitenkin käymään, joutuu reaktion aiheuttaja keräämään yhdistyneet magneetit omaan kasaansa ja aloittamaan alusta. Pelilaudan kokoa eli vaikeustasoa voi muuttaa alustaa taittelemalla. Hintaa huville kertyy nykykurssilla noin 16 euroa ThinkGeek-verkkokaupasta tilattuna.

Lähde

Edellinen artikkeliLentäjien Juhannus 2010
Seuraava artikkeliHairy Underwear Collection – karvaiset kalsarit kollektiooni