MUNITIO-niminen uusi yritys on kaappaamassa kultaisten korvakuulokkeiden markkinat tässä kuussa. Teknines Nine Millimeter Earphones -nimeä kantavat 18 karaatin kultaiset korvanupit muistuttavat ulkoisesti 9mm luotien hylsyjä. Ja mikäs näyttää sen coolimmalta kuin kultaiset pyssyn hylsyt korvissa. En tiedä. Ääni toistuu valmistajan mukaan paremmin, kun sen ympärillä on kultaa. Mutta myös neodymium-magneeteilla lienee osuus asiaan.

Sisältävät myös kuparia ja hinta tulee olemaan 250 dollarin tienoilla. Luultavasti maailmassa on ihmisiä, jotka tarvitsevat tällaiset.

Lähde: www.luxist.com (via dvice.com)

Edellinen artikkeliHuippumalli narussa on uusi hämmentävä kotimainen draamasarja
Seuraava artikkeliSinapsis esittelee: Cerve-Cero, kaljaa kuohumatta

10 KOMMENTIT

 1. ”En tiedä.” esiintyi jutussa TAAS. Tällä kertaa vieläpä normaaliakin typerämmässä sanayhteydessä ja tekstin kohdassa.

 2. Hyvä Heikkinen. Taidat olla kehittyneempi omasta mielestäsi, niin mitä sä tällaisia Gadget sivustoja lueskelet? Mene sinne Äidinkielen Opettajat Ry:n Pilkunnussijoiden Killan Vuosikokoukseen valittamaan. Monta kirjoitusta olet itse tänne laittanut, että on varaa arvostella toisten kirjoituksia tuollaiseen sävyyn.

 3. tuliko heikkiselle paha mieli?

  ihan hauska idea kyllä, hylsyt korviin. intissä näitä näki enemmänkin, hylsyistä vain ei kuulunut mitään. on tuo 250usd vaan sen verran suolainen hinta että saa lähtee aika jumalaiset soundit. 😀

 4. Eiköhän heikkinenkin ole turhautunut jyrkin tyyliin ”jutustella” ja kirjoittaa ”mutinaa päänsisältä” noihin juttuloihin. Puhuttuna ääneen voisi kuulostaa luonnolliselta, mutta luettuun tekstiin ei tuollaiset aivopierut kuulu. Ei ollut ennen tuollaisia juttuja, mutta sitten Jyrki huomasi suippomadonlakkien psykedeeliset vaikutukset ja aloitti rennomman elämän harjoittamisen.

 5. Tollaset korvissa on varmasti kiva kävellä vaikkapa lentokentän turvatarkastukseen.

 6. #Zanuha

  Entäs ne kultaukset?

  Ja kerroppa viellä mistä saa korvan sisään meneviä kuulokkeita eurolla?

Kommenttien lisääminen on estetty.