Pitkästä aikaa on tullut aika linkittää Hilavitkuttimessa päivän ilmainen ämpäri, eli MP3 musiikki. Tällä kertaa mainitsemisen arvoiseksi olemme arvioineen konemusiikkivelho Trent Reznorin uuden bändin esikois-EP:n. Sekä yhtyeen, että EP:n nimi on ”How to destroy angels”.

Oman ilmaisen EP:n saa ladattua tämän linkin kautta. Ei muuta kun hyviä konesurinahetkiä!

Edellinen artikkeliMac-lintupöntöstä iPad-tietokone
Seuraava artikkeliUni-Signal on parannus liikennevaloihin

5 KOMMENTIT

  1. Kuuntelen nettisivulta streamaavaa kilkutusbiisiä ”Believers”. Kovasti on Trentin ääni kimeytynyt sitten viime kuuntelun.

  2. Kovasti on tätä levyä odotettu. Trentin naisystävähän se tässä laulaa. Todella hyvä että hilavitkutin laittoi tämän uutisen, oletin että levy olisi ilmestynyt vasta heinäkuussa.

  3. Muusikkona täytyy sanoa että laadukkaasti tehtyä musiikkia, ja markkinoinnin ja oheistuotteiden tekemisen hallitsevat tyylikkäästi, mutta synkkää ja jollain oudolla tavalla kiehtovaa matskua. Jos musiikilla voidaan muokata mielentilaa, en sen perusteella toivoisi tämmöisen(kään) musiikin tulevan mainstreamiksi. Mut antaa kaikkien kukkien kukkia, eikä kielojakaan kannata syödä. Kannattaa laajentaa tajuntaa positiiviseen suuntaan ja pitää kognitiivinen dissonanssi kurissa. 😉

  4. Millaistas tämä Trentin uuden bändin musiikki on, onko samanlaista kuin 23 sentin nauloissa?

Kommenttien lisääminen on estetty.