Murtautujan tarvikepaketti kuulostaa tietenkin hauskalta, mutta onko siinä mitään hauskaa? En tiedä. 200 dollarin repusta löytyy sorkkarauta, lasketteluhuppu, nahkahanskat, köysi, ensiapupakkaus (+aa), kertakäyttökamera, pieni veitsi sekä chicklets. Jäkimmäisestä en tiedä mikä se on, mutta arvelisin että jonkinlainen karkki tai purkka. Tällaisella setillä varmaankin voi hyvin murtautua taloon ja ottaa panttivangin. Eikä siinä kyllä ole mitään hauskaa.

Toisaalta Jos miettii niin kyllähän Aku Ankassakin on melkoisen paljon arveluttavaa toimintaa mm. Karhukoplan toimesta. Missä menee huumorin ja todellisuustietoisuuden aiheuttama kipuraja kun lehtien lööpeistäkin saa päivä toisensa jälkeen lukea väkivallasta.

Tässä kenties liikutaankin enemmän Action Man – 6 miljoonan dollarin mies -akselilla, jossa tällaiset tarpeet liittyvät seikkailuun sen sijaan että kyse olisi todellisesta murtautumisesta.

Lähde: partnersandspade.com (dvice.com)

Edellinen artikkeliiPhone 4 esitelty!
Seuraava artikkeliEvening Arwen: Darth Vader ja Storm Trooper -korsetit

11 KOMMENTIT

 1. Mitäs ihmettä sillä purkalla on tarkoitus tehdä?

  Yksi on tietenkin survoa sinne lukon kielen koloon, että ovi ei mene kunnolla lukkoon, toisaalta hälytysjärjestelmässä oleva ovi tekee varmaan siitä hyvästä hälytyksen.

  (Pultsarit kuulemma käyttävät tuota, päästäkseen kerrostalojen rappukäytävään nukkumaan, sitten kun ovat menevät lukkoon yöllä)

  Ketjutupakoiva varas voi pureskella sitä, nortti huulessa talossa huomaamattomasto hiiviskeleminen voi olla vaikeaa.

 2. kaikkea turhaa ne keksivät. ite rautakaupasta hakemalla saa paremmat vehkeet ja halvemmalla.

 3. Eiks murtoveikolla pitäis olla myös savua ampuva spraypurkki millä saa laser-säteet näkyviin sekä jotain millä voi leikata siististi lasiin kouran mentävän aukon? Selkeästi jätetty hieman jatkokehiteltävää tähän, että saadaan kakkosversio tulevaisuudessa myös.

 4. Mitä toi (+aa) meinaa. Ja tuota lompakkoa(?) ei vissiin oltu lueteltu, mihin se menee :S

 5. Purkkahan on stressaavaa hälytyksen ym. pois päältä kytkemistä varten 😀

Kommenttien lisääminen on estetty.