Kuinka monta kertaa onkaan tullut lähdettyä käymään ulkona siinä toivossa, että kyllä se sateenvarjo on tänään turha kapine. On sitä myös joskus varmasti pyyhälletty liikkeelle hellesäähän turhan raskaassa varustuksessa. Joka tapauksessa tulos on aina ollut yhtä negatiivinen. Pikkulapsena saattoi äidiltä kysyä neuvoa vaatteiden valinnassa, mutta mitä voi aikuinen ihminen tehdä parantaakseen valintojaan? Vastaus tulee jälleen yhden uuden härvelin mukana.

kuva

Blair Rossin suunnittelema The Coat Rack toimii naulakon lisäksi laitteena, joka kertoo miten sinun tulisi pukeutua eri päivinä. Muotia tämä konseptinaulakko tuskin tuntee, mutta se kerää internetin välityksellä tietoja tulevasta säätilasta ja osoittaa sitten keliin sopivan vaatetuksen. Päällisin puolin härveli vastaa aika paljolti ilmapuntaria. Voipa naulakkoon myös vaatteiden lisäksi asettaa vaikkapa sateenvarjon oikealle kohdalle. Totta kai ennustukset menevät joskus päin mäntyjä, joten oma pää on kuitenkin syytä pitää mukana. Parhaimmillaan tällä laitteella voi kuitenkin säästää itsensä pahimmilta väärinpukeutumisilta.

Lähde

Edellinen artikkeliZombie shadowcaster on zombituikkulyhty
Seuraava artikkeliiPhone 4 esitelty!