Tästä laitteesta en tiedä sen enempää kuin mitä video näyttää, ja että videon Youtubeen ladannut käyttää Wautur-nimimerkkiä. Oivallinen osoitus siitä, että polkupyörän voi rakentaa melkein mistä pyöristä/renkaista vain. Polkeminen vaikuttaa hieman raskaalta, mutta tuollasella kerää varmasti katuyhteisön katseet.

Olisi kiva jos itselläkin olisi työpaja, jossa olisi metallia ja hitsaustarvikkeita. Ja tietenkin aikaa rakentaa kaikkea hullua. Tämän pyörän kuskin asenne myös on hyvä, nahkakuulaa myöten!

Edellinen artikkeliBlood Bath on veripussiin pakattua suihkusaippuaa vampyyrifaneille
Seuraava artikkeliTestissä Navigon MobileNavigator sekä Dahon Biologic polkupyörälaturi ja iPhone kotelo

5 KOMMENTIT

  1. Takarenkaiden pitäisi olla paljon leveämmällä että tuon kanssa uskaltaisi ajaa…

  2. Tulevassa Arnold Swartsennegger elokuvassa joka sijoittuu vanhustentalon seinien siäpuolelle jonka juoni kuuluu jotensakkin näin: tappaja hoitajien jengi on soluttautunut vanhustentaloon ja Arska alkaa epäillä sattuman liian korkeaksi kasvanutta todennäköisyyskerrointa kun hänen ystäväpiirinsä harvenee, elokuvan kohtauksissa näemme jälleen vanhan tutun arskan jyräämässä traktroinrengas fillarilla läpi lepokodin seinien jahdatessaan tappaja hoitsuja. Lopuksi arska selvittää hoitokodin hoidokkeja uhkaavan jengin pääpahiksen ja pääsee todistamaan mieskuntoaan saadessaan lopputekstien aikaan sankarittaren hoideltavakseen kainaloonsa.

  3. Miten tuolla käännytään ja miten se pysäytetään alamäessä? Seinään? =o

  4. varmaan vaikeaa löytää vararengasta, varsinkin kun mikä tahansa traktorinrengas ei kelpaa (huom. pinnat)

Kommenttien lisääminen on estetty.