Scott Garner on vapaa-ajallaan kehitellyt yksinkertaiset pianorukkaset eli Piano Gloves’it. Toiminta on yksinkertaista. Hansikkaiden sensorit aistivat käsien asennot ja sijainnin sekä kosketuksen tasaiseen pintaan. Rukkasten päissä on digitaaliset nappulat, ja Scott tahtoisi vaihtaa nämä analogista painantaa jäljitteleviin. Mutta näille tulisi hintaa 30 tollaria kipale, joten budjetti ei riitä. Tämä on juuri tällaista rakentelua ja hilavitkuttelua, jota maailmaan kaivataan lisää. On idea ja se toteutetaan.

Haluaisinkin haastaa jälleen kerran teidät siellä kotikatsomoissa lähettämään jotain linkkejä omista tai kavereinne näpertelyistänne. Laitetaan sitten tänne blogiin niin saadaan kotimaista tuotantoakin näkyville. Olipa kyseessä sitten jokin laite, idea maailmasta, installaatio, virkkausteos tai erikoinen musiikkijuttu, niin uutisoimme sen täällä. Tämän artikkelin keskusteluosioon sopii laittaa linkkejä, kiitos! Ja kauniita kesäkuun päiviä!

Lähde: scott.j38.net (via www.designboom.com)

Edellinen artikkeliMetalliorigameja
Seuraava artikkeliDelfiinit oppivat kommunikoimaan ihmisten kanssa Applen iPadin välityksellä

5 KOMMENTIT

  1. http://www.outowear.com/

    Tuolta löytyy suomalaista käsityötä. Itse olen joskus virkatun pipon hommannut häneltä ja olen ollut todella tyytyväinen. Sivuilta löytyy varmaan kaikki tarpeellinen jatkoa varten:)

  2. äkkiseltään äytti siltä, että ei ole mitään sijainnin tunnistusta. Yksinkertaisesti nappi joka sormessa, jonka painaminen aiheuttaa eri äänen. Ei siis sijainnin ja asennon tunnistusta. Vain kosketuksen.

  3. joo, en tiedä mistä artikkelin kirjoittaja repi taas kyseiset faktat sensoreiden toiminnasta kun mielestäni videossa kerrotaan, että hanskoissa on vain binaarinapit jotka voi asettaa laukaisemaan haluamansa äänen. Eli käytännössä siinä on revitty vain näppiksen näppäimet hanskojen päihin johdotuksen kera. Rakettitiedettä kerrassaan!

  4. Videossahan heppu SUUNNITTELEE tekevänsä hanskoja liikkeentunnistuksella, tämä on varmaan väärinymmärretty artikkelia kirjoitettaessa.

Kommenttien lisääminen on estetty.