Japanilainen firma on keksinyt valmistaa taittelusarjoja metallista. Tällä rosterilla on paksuutta 0,4mm ja siten se taipuu juuri sopivasti että jaksaa paljain käsin näpertää. Juttuvinkin antajamme ehdottaa että tämä puuha sopisi tosimiehille, koska paperisten origamien taittelu saattaa olla tosimiehille liian naisellista. Mene ja tiedä.

Mielestäni idea on mukava ja uusi lähestymistapa johonkin ajattomaan aiheeseen on hyvä. Videolla näytetään kokonainen ihmisen luuranko -taittelusarja-metalliorigami, joka on melkoisen hienon näköinen. Korkeutta sillä on n. 50cm. Tästä ideaa vaikka kesäiseen metallipajaan, jossa kesäduunareilla ei ole liikaa hommia. Tällaisen voi siellä taitella tyttö- tai poikaystävällä.

Lähteet: tuotesivut: www.ifactory.jp ja uutinen ja video www.tv-tokyo.co.jp

Kiitos aihevinkistä nimimerkki Rooalle!

Edellinen artikkeliDigiDudes on söpö, avaimenperä ja kameratripodi
Seuraava artikkeliScott Garner: Piano Gloves on pianorukkaset