Ampuma-aseiden valmistaminen kotioloissa ei kuulosta missään olosuhteissa kovin viisaalta ajatukselta. Youtube -käyttäjä nimimerkillä 43287633 on kuitenkin toteuttanut sen verran siistin minikanuunan, että tämä oli ehdottomasti näytille asettaminen arvoinen projekti. Toisin sanoen siis katsokaa ja ihailkaa – älkää tehkö perässä!

Kautta: neatorama.com

Edellinen artikkeliDong Min Park: Rain Drum -konseptisateenvarjo voimistaa sateen rummutuksen
Seuraava artikkeliXM-25 on älykkäitä luoteja ampuva kivääri jolla voi tappaa nurkan taakse

14 KOMMENTIT

  1. Eipä vaikuta kaveri yhtään huolestuneelta roiskeista ja sirpaleista ja ampuu kamaa mäsäksi aivan tietokoneensa edessä. 😮

  2. Niin, ei tuo kovin vaaralliselta vaikuta… No, kun tuolla tietokoneen ääressä ammutaan, tähtäys tuntuu niin tarkalta ja hieno toteutus.. Niin luulen että tekiä on opiskelia (nörtti?) tehnyt tuon koulutyönä, ? emmä tiä… Mutta nuo lentoradat on kyllä tarkat….

  3. Joskus pienempänä tehtiin puukäsitöissä sorvilla metallitangosta samantyyppinen, tosin ei yhtä viimeistelty. Ruutina toimi papatit ja ammuksina kuulapyssyn kuulat. Kantama ehkä jotain 10 metriä. Oli kyllä hauska lelu!

  4. Kakkos-osassa se ampuu sen tietokoneenkin 😀 ja kaikkea muuta maanpäällistä kerääntymää. kannattaa kattoa

  5. eihän tuo mikään kanuuna ole. haupitsi ennemminkin tai oikeastaan mörssäri. kanuunoissa on paljon pidemmät putket.(tässä tapauksessa kai voisi puhua piipusta) tämä on nyt vaan tämmöistä ilonpilausta. hieno tykki joka tapauksessa.

  6. Eipä toi mitään ”gun powderia” ollut kun videossa luki, raastettu tulitikku ennemminkin.

  7. 60-luvulla näitä myytiin kaupassa. Niillä ammuttiin tulitikkuja, joissa on ”ruuti” jo valmiina. En kyllä muista mikä toimi sytytyslankana. Ehkä sekin oli tulitikun pätkä.

Kommenttien lisääminen on estetty.