Näin sateisen vapun alla kun valvoo myöhään ja loppuillasta seurakin alkaa mahdollisesti väsymään, niin voi aloittaa uuden harrastuksen. Nimittäin nallekarkkikirurgian. Aiheeseen täytyy valmistautua jo ennalta hankkimalla näitä nallekarkkeja tietenkin, skalpelli tai askarteluveitsi sekä ontto metalliputki. Näitä voi sitten operoida valmiiksi vappupäivän piknikkiä varten. Idean esitteli Ed Lewis San Fransiscosta.

Operointi kannattanee aloittaa yksinkertaisilla tapauksilla, kuten raajojen siirrot (kuvassa alla) tai päänsiirrosoperaatio. Yleisesti ottaen on kätevää yhdistää raajoja/asioita eri värisistä nalleista, sillä näin leikkausoperaatiot on helpommin nähtävissä jälkeenpäin.

Jo hieman vaativampi operaatio onkin sydänsiirto. Siihen käytetään ohutta metalliputkea. Todella sisseiltä tämä onnistuu myös pillillä.

Ja loppututkinto suoritetaan aivosiirroksella. Tässä pään yläosa ensin avataan skalpellilla ja putkella siirretään istuke.

Tämän jälkeen voikin yhdistellä erilaisia operaatioita luovasti. Lisää kirurgiaesimerkkejä löytyy tuolta: www.instructables.com

Edellinen artikkeliDomestic Transformer – kun tila ratkaisee
Seuraava artikkeliGeorge Lucas muuntaa alkuperäiset Star Wars elokuvat 3D formaattiin