”Aika on rahaa” lienee sanontana monelle tuttu juttu. Yleensä kukaan ei kuitenkaan koskaan laske kuinka paljon se aika oikeastaan vie sitä käteistä pois omista taskuista. Tällä kertaa Bring TIM! paikkaa tämän aukon. Laitteeseen asetetaan osallistuvien henkilöiden lukumäärä sekä keskimääräinen tuntipalkka ja sen jälkeen painetaan kapineesta löytyvää suurta vihreää nappulaa. Kone sitten päivittää jatkuvasti ”hukkaan” luisuvaa rahamäärää esimerkiksi erilaisten kokousten yhteydessä.  Humoristinen mainosvideo valaiskoot asiaa.
[kml_flashembed movie=”http://www.youtube.com/v/WquXLaBylP4″ width=”425″ height=”350″ wmode=”transparent” /]
Parhaillaan mukaan saa 99 henkilöä ja tuntipalkan saa nostettua aina 995$ asti. Rahayksikköä ei voi ikävä kyllä vaihtaa. Tällaisen ohjelman voisi nopeasti naputella itselleen vaikkapa tietokoneelle, mutta joku keksi tehdä nimenomaa tähän tarkoitukseen omistetun laitteen. Hintaa härvelille kertyy n.20 euroa ja sitä voi käyttää myös kellona. Olisi hauska nähdä laite pyörimässä johtajatason kokouksissa. Kuinka nopeasti loppuisivat numerot kesken?

Lähde

Edellinen artikkeliYoung Explorer on lapsen ensimmäinen toimistonurkkaus
Seuraava artikkeliKuvia vuotanut: Dell Streak 7- sekä 10-tuumainen tablet-tietokokone?