Tämä on vallan loistava! Aivan upea! Ei pelkkä idea sinällään, mutta tuo esittelyvideo, mitä kaikkea ohjelmoitavalla etikettitekstillä voi tehdä:

Tekniset yksityiskohdat: Sininen scrollaava led-näyttö etiketissä, voi tallentaa 6 viestiä, 255 merkin mittaisia, patterin kesto 40 tuntia tekstinnäyttöä, ohjelmointi syö akkua enempi. Hinta pyörii 40 dollarin kieppeillä. Toisaalta tuo iskutekniikka pullon etiketillä saattaa olla hieman jähmeää, sillä viestien naputtelu on hidasta puuhaa. Mutta sitäkin paremmin tämä voisi sopia suomalaiseen mentaliteettiin. Hiljalleen naputtaa pulloon viestiä ja pistää aivan kuin huomaamattomasti pullon naisen eteen.

Itse kirjoittaisin seuraavia lauseita etikettiin: ”Tää on mun pullo”, ”Juo minut”, ”lähreks mu matkaan”. Ja tietenkin jos tää ois alkossa myynnissä, niin tohon voisi ohjelmoida että ”Hinta 1 euro”. Ja sitten mennä kassalle ja yrittää ostaa 1 eurolla.

Lähde: www.medeaspirits.com (via www.ohgizmo.com)

Edellinen artikkeliiPhone sai Opera Mini -selaimen! – Hilavitkutin testasi uutuuden
Seuraava artikkeliThe nelisuuntaliikennevalot

13 KOMMENTIT

 1. Eh raakanako ne tuota juo? Mahtaa olla hyvää…

  Mutta aikas vänkä idea. Mikä mahtaisi olla putelin hinta suomessa 😀 Tuskin tuo ihan sitä halvinta ainakaan on. Onko kellään tietoa onko pullo jo jossain myynnissä???

 2. ”Eh raakanako ne tuota juo? Mahtaa olla hyvää…”

  Raakana ne hyvät vodkat juodaan. Väkiviinat kuten kossu, on jo pakko lantrata maun peittämiseksi.

 3. Hoh hoijaa! Tälläset ”väkiviina kuten kossu” -heitot kertoo kyllä sellasesta tietämyksestä asioiden suhteen, että ihan itkettää.

  Mieluummin juon raakana koskenkorvaa, kuin isoa osaa alkoholeista, joiden etiketissä seisoo ”vodka”. Toki maailmassa on paljon Koskenkorvaa parempia vodkia, mutta _helvetisti_ suurempi määrä niiztä on saakelin paljon kossua heikompia esityksiä.

 4. Mickoin: Itse tykkään kossusta kyllä. Ei paras votka, mutta oikein hyvä minusta lajissaan.

 5. Taisin tekstissäni mainita HYVÄT vodkat, en suinkaan kaikkia vodkia. Kossussa saatoin vetää kotiinpäin, koska itse en siitä pahemmin piittaa RAAKANA nautittuna.

 6. Mitä täällä höpötetään hyvistä vodkista ja väkijuomista.. Appelsiinimehulle ne kaikki maistuu, turha väittää muuta

 7. Tuotettahan voisi kehittää niin että pullon korkissa on usb-portti johon käy mikä tahansa usb-näppis kun korkki on kiinni. Siinä sitten treffeillä kaivat repusta oman rullattavan näppiksen ”joo sori oon nyt vähän ujo näis jutuis niin helpompi vaan kirjotella niinQ ircis” liekö kumpi sitten parempi pitkään näpläillä pullon reunaa ihan hiljaa vai nopeasti näppiksellä. Tässäkin tulee se eteen, nainen joka ottaa koko näppiksen läpällä ja tyynenä ei voi olla ’huono’! näin nörtin silmissä haha.

 8. Jos treffeillä alkaa jotain teknistä vempelettä naputteleen niin kyllä saa illalla katsella melko varmasti jpg nimen omaavia naisia.

  Etukäteen noi tekstit pitäis kirjoitella jos niitä meinaa, mutta silloinkin kyseenalaista.

 9. Kyllähän tuollainen olisi hieno hankinta ihmiselle jolla on jo kaikkea.
  Ja onhan tuon toi tickausmahdollisuus upea esim vaikkapa viikon mökkireissulla missä iso porukka ryyppää viidettä päivää putkeen. Siinä se pullo sitten pitkin ryyppyreissua kiertelee pöydällä näytellen erilaisia tekstejä mitä ryypiskelyn ohella sinne joku on naputellut. Vodkat meni jo ekana iltana mutta onneksi pullo silti kummittelee juhlinnan lomassa.

Kommenttien lisääminen on estetty.