Gyst laukut ovat uusia melko nerokkaita laukkuja. Laukuissa on läppänä aukeava takapuoli, joka pitää vettä. Siis kun on tarve seisoskella paljain jaloin epäilyttävässä tilassa kuten hostellin pukuhuoneessa, kosteassa maastossa tai vaikkapa lumessa, kun täytyy vaihtaa laskettelumonot kenkiin. Kuten kuvasta näkyy laukussa on myös opastettu käyttö jalan kuvilla, mikä on mielestäni hyvä veto. Niin yksinkertaiselta kuin se tuntuukin ideana, niin eipähän tarvitse sitten katsoa käyttöohjeista että mikä puoli olikaan se joka pitää vettä.

Laukuissa on myös eristetty tila, johon voi laittaa vaihtovaatteet. Äkkiseltään tietysti huolestuttaa, että kuinkas käy repun selkämykselle kun vaihtaa kengät mudassa. Tässä auttaisi tietenkin maalaisjärki: Muovipussi mudan ja laukun väliin. Mielestäni kaikin puolin hyödyllinen keksintö. Enkä ihmettelisi vaikka vastaavanlainen nähtäisiin isojen laukkuvalmistajien valikoimissa pian. Ei kai tällaista voi oikein reiättömästi patentoida… Hintaa kapsäkeillä on 93 dollarista 166 dollariin.

Lähde: gystconcept.com (via www.coolest-gadgets.com)

Edellinen artikkeliKaupallinen viesti: 10% alennus kaikesta Superkaupassa!
Seuraava artikkeliTestissä: Falcon View Freestyle -otsanauhakamera

5 KOMMENTIT

  1. Onhan se siisti hostellin lattialta kuseentunutta reppua kannella selkäänsä vasten 🙂

  2. Nyt menee taas innovaatiot hieman yli. Ensin siis maahan laitetaan muovikassi, jonka päälle laitetaan reppu, jonka päälle seistään. Nyt pitäisi enää keksiä, mikä tässä on se repun funktio?

  3. Yhdyn ylläoleviin, mihin ihmeeseen tota laukkua enää kaipaa kun on jo se muovipussi?

  4. Niimpänäimpä, mielestäni täysi turhake. Jos nyt on kerran muovipussi jokatapauksessa mukana niin miksei se jo riittäisi korvaamaan tämän repun?

Kommenttien lisääminen on estetty.