Kun kerran eilen puhuimme vapaudesta, niin otetaanpas tänään vuorostaan aiheeksi onni. Onni tai onnellisuus on ehkäpä jopa vielä vapauttakin suhteellisempi käsitys. Yhdelle onnea voi olla esimerkiksi ystävät ja näiden kanssa vietetyt harmoniset hetket. Toiselle onnea voi olla esimerkiksi  rankan työpäivän päätyttyä kotona nautittu kylmä huurteinen. Toisaalta onnea voi myös olla mahdollisuus katsella omaa Lamborghini -urheiluautoa mukavasti sohvalta käsin olohuoneen parketille parkkeerattuna.

Kun Japanilainen arkkitehti Takuya Tsuchida sai jokin aika sitten briiffin Tokioon rakennettavasta talosta, niin ainoat taloon liittyvät vaatimukset rakennuttajalta olivat, että tässä tulisi olla yhdeksän auton talli, ja että yhtä autoista täytyisi mahdollista ihailla suoraan olohuoneesta käsin. Tehdäkseen asiakkaansa onnelliseksi, arkkitehti suunnitteli talon kellariin autotallin, ja autotalliin hissin, jolla yhden autoista voisi nostaa esille olohuoneeseen näytille. Onnea siis talon omistajalle!

Lähde: whatwedoissecret.org

Edellinen artikkeliMaailman suurin led-taskulamppu koostuu 500:sta 5mm:n superkirkkaasta valkoisesta led-valosta
Seuraava artikkeliSIMsystem – viestejä alushousuista

9 KOMMENTIT

  1. Ei kai tuossa mitään jos pitää kauniista asioista ja kokee hienot autot kauniiksi.. Estetiikkaa se on tuokin.

  2. Olisi tehnyt autojukeboksin. Saisi kakella valita, että mikä auto olisi tänään ihasteltavana. 😀

  3. Hyi, joku bensalta ja öljyltä haiseva auto olohuoneessa.

    Ja kyllä, se Lambokin haisee bensalta ja öljyltä jos sillä ajaa.

  4. Hyppää autoon olohuoneessa, painaa hissin kaukosäätimen nappulaa, ja huristaa autotallista pihalle – how cool is that?

  5. Suomessa auto sulamaan keskelle olkkaria aina talvisin. 😀 Eipä tarvitse huoltaa enää kohmeisin käsin ulkosalla. Kätevää 😀

  6. No onpa pirun näppärää sisustaa tuollainen tila. Noh, tyylitajua ei näemmä saa rahalla. Hiton ruma Lamborginikin.

Kommenttien lisääminen on estetty.