Saksalainen Deli Garage on tuonut markkinoille nämä melkoisen mielenkiintoiset ruokavärit. Spraypullossa oleva Esslack Food Spray voidaan suihkuttaan minkä tahansa elintarvikkeen pintaan ja tämän jälkeen ruoka-aines voidaan napostella. Heräsi epäilys, että onko olemassa syötävää metallihohtoväriä, mutta muistin että onhan niitä kiilteleviä karkkejakin. Joko tuote on Deli Garagesta lopussa tai myrkkyjä on löytynyt, sillä sitä ei enää löydy heidän valikoimistaan www.the-deli-garage.com. Veikkaisin kuitenkin edellistä vaihtoehtoa, sillä kyllähän tällaisen pitäisi myydä hyvin!

Esimerkiksi mieleen tuli suihkuttaa viinirypäleet kullalla ja tarjoilla ne yllättyneelle syöjäjoukolle. Toisaalta aamiaiskarjalanpiirakat saisivat aivan uuden ulottuvuuden kun ne suihkuttaisi hopeisiksi. Oikeastaan kaiken voisi suihkuttaa tällä ennen syömistä. Mutta sitten kyllä haluaisinkin jo tietää, mistä värit tulevat ja ovatko ne terveellisiä, jos niitä syö jatkuvasti.

Lähde: www.lostateminor.com

Edellinen artikkeliPöydän sisään piilotettu piano
Seuraava artikkeliLevel on Hans Hemmertin projekti jo vuodelta 1997 ja siinä kaikki juhlavieraat muutetaan 2 metrin mittaisiksi