Omaa pituutta ei tule ajateltua jokapäiväisesti. Tai ainakaan itselle ei tule. Se on kuitenkin jokaisen ominaisuus että on jonkin pituinen. Välillä kuitenkin huomaa että ympärillä on runsaasti pidempiä tai lyhyempiä ihmisiä. Näin saattaa tapahtua esimerkiksi kun matkustaa ulkomaille. Ja joskus on erikoinen tunne kun tapaa 2-metrisen tyypin ja katselee koko ajan ylöspäin. Mutta omaa pituutta ei kuitenkaan silloinkaan välttämättä suoranaisesti ajattele, tilanne vain on erityinen.

Entä jos kaikki olisivatkin samanmittaisia. Sellainen tilanne voisi olla kaikille osallistujille yllättävä ja kun ajattelee, niin se voisi kaikessa fyysisessä tasapäistävyydessään olla miellyttävää. Saksalainen Hans Hemmert on oivaltanut idean jo vuonna 1997 ja luonut siitä sovelluksen Level-bileissään. Siellä jokaiselle osallistujalle jaettiin pituuden mukaan kengänkorot ja kaikki olivatkin sen jälkeen tasan 2 metriä pitkiä.

Yksi idea mikä tästä heräsi itselle, oli tällaisen tilaisuuden videoiminen paikan päällä siten, että korot eivät olisi näkyvissä vaan kuvattaisiin porukkaa esim. vyötäröstä ylöspäin. Kuinka kauan kestäisi, että videon katsojat huomaisivat jonkun olevan ”pielessä”? Tätä ilmiötä on muuten hauska tutkia myös elokuvateollisuudessa. Esimerkiksi Tom Cruisen ja Mel Gibsonin pituus on vaihtelevaa tyyppiä valkokankaalla. Katsokaapa esimerkiksi Far And Away, jossa Cruisen aisaparina on Kidman.

Lähde: www.core77.com (via presurfer.blogspot.com)

Edellinen artikkeliEsslack Food Spray värjää ruoka-ainekset hopealla tai kullalla ja sen jälkeen ne voi syödä
Seuraava artikkeliUusiseelantilaispyöräilijä sai oikeudelta luvan ajaa alasti