Oikea sikarien ystävä tietää, että jotta sikarit eivät pääsisi kuivamaan, on näitä parasta säilyttää sopivan kosteaa illmastoa ylläpitävässä humidorissa. Paljon autoileva sikarien ystävä on pitkään kuitenkin joutunut matkoillaan tyytymään ”tavallisessa” ilmassa säilytettyihin sikareihin, sopivien, autokäyttöön soveltuvien humidorien puuttuessa markkinoilta. Sikarinvalmistaja Cohiba on nyt yhdessä autonvalmistja Ferrarin kanssa puuttunut peliin ja suunnitellut kätevän mobiilin, autokäyttöön soveltuvan humidorin. Keltaista, kumisilla rengaskuvioilla koristeltua Cohiba humidoria on jo ehditty testaamaan Ferrari F430 ja 599 GTB -mallien kanssa hyvin tuloksin. Omakseen autohumidorin saa ostettua 885 dollarilla, eli noin 650 eurolla. Hintaa voidaan kuitenkin pitää tavallaan jopa edullisena, sillä esimerkiksi Rolls Roycen hankkimista suunnitteleva joutuu latomaan tiskiin yli 2500 dollaria, mikäli haluaa Rollsinsa tehdasasenteisella sikarihumidorilla varustettuna.

Kautta: bornrich.org

Edellinen artikkeliLace-Amatic on nauha-amaatti, joka laittaa kengännauhat kiinni ilman että tarvitsee osata solmuja, tätä on odotettu!
Seuraava artikkeliOmituisia yhteensattumia