Sanghoon Lee on suunnitellut tämän loistavan oivalluksen Yanko Designille. Corner’s Communication Warning Sign eli suomeksi kulmaviestintävaroituskyltti toimii yksinkertaisesti siten, että kun joku lähestyy kulmaa, syttyy punainen hälytysvalo kulman taakse ja kuuluu piipitystä. Ei välttämättä joka paikassa, mutta kuten ideoija oivaltavasti on suunnitellut, tällainen tarvitaan ehdottomasti pitkiin toimistokäytäviin, ravintoloihin ja sairaaloihin.

Nyt vain rakentamaan ja patenttia hakemaan. Suomeen tämä sopisi hyvin siitäkin syystä, että täällä tarvitsemme enemmän tilaa ympärillemme, nk. omaa tilaa. Tuolla missä on enemmän ihmisiä neliömetrillä ja suurempia kaupunkeja ovat ihmiset lähempänä toisiaan ja oma tila on pienempi.

Lähde: www.yankodesign.com

Edellinen artikkeliLast Call – kysy katsomolta
Seuraava artikkeliKuinka taitella hupparista läppärikotelo?

7 KOMMENTIT

  1. En ole kyllä koskaan todellisuudessa kehenkään törmännyt näin helsingissä asuessani tai edes nähnyt kenekään törmäävän, lieköhän vain sarjakuvissa tapahtuva asia?..

  2. sitten kun nämä tulee niin näille pilkuille rakennetaan oma ydinvoimala

  3. Outoa, sillä minä, vaikka asunkin maalla, olen kaupungissa käydessäni nähnyt useammankin yhteenoton. Kulmat, jossa on näyteikkunoita ovat ratkaisu tähän ongelmaan!

  4. Erittäin ekologinen ratkaisu esimerkiksi vähäliikenteisen Tokion kaduille, kyllä itse kannatan! (not)

  5. Pilkun nussintana: Kun keksintö on jo julkaistu, ei sille voi enää hakea patenttia. Ei edes se henkilö, joka sen alunperin julkaisi

  6. Työpaikoilla lastauslaitureiden yms yhteydessä missä kuljetetaan rullakoita ja kuormalavoja pumppukärryillä, tälläinen olisi ehdottomasti fiksu.

Kommenttien lisääminen on estetty.