Tähän ideaan liittyy upeaa filosofiaa: Mitä enemmän keksimme uusia käyttötapoja esineille, joita meillä jo on, sitä vähemmän tarvitsemme lisää esineitä. Esimerkiksi hupparilla voi olla paljon enemmän käyttöä kuin mitä aluksi ajattelee. Sen sijaan että sen vetäisee niskaan, siihen voikin vetäistä läppärin, kuten kuvista ja videolta ilmenee.

Näin voimme ”vähentää esineiden luomaa monimutkaista verkostoa ympärillämme”, kuten lähteemme tämän tilanteen oivaltavasti osaa kuvata. Esineet ei sinällään ole monimutkaisia, mutta nämä verkostot ovat niitä, joiden avulla voimme löytää uusia keinoja hyödyntää tilaa ja aikaa. Aikakin on muuttuva käsite. Vai väittääkö joku muuta. Eikä viimeinen tunti perjantaina töissä olekin pidempi kuin tunti keskiviikkoiltana? Entä se tunti kun yrittää toivottomasti saada unta verrattuna siihen tuntiin kun pelaa dungeons and dragonia intellivisionilla!

Video on hyvä, kannattaa katsoa!

Lähde: www.wired.it (italiaa) (via www.swiss-miss.com)

Edellinen artikkeliCorner’s Communication Warning Sign by Sanghoon Lee estää kiusalliset yhteentörmäilyt
Seuraava artikkeliLace-Amatic on nauha-amaatti, joka laittaa kengännauhat kiinni ilman että tarvitsee osata solmuja, tätä on odotettu!