Oletko juuri ehtinyt päivittämään televisio upo-uuteen huippumalliin siinä toivossa, että tekniikka ei pariin vuoteen vanhenisi? Jos vastaus on kyllä, niin nyt voit aloittaa turhautumisen. Sony on nimittäin juuri julkistanut LED LX900 -tellevisiomallistonsa, jonka uutuunena on mahdollisuus pyörittää ruudulla kolmiulotteista materiaalia.  Kesällä myyntiin saapuva 3D-mallisto pitää sisällään 40, 46, 51 ja 60 -tuumaiset televisiomallit, joiden hintahaarukka on 290 000 jenistä 580 000 jeniin. Euroiksi käännettynä laitteiden hinta on siis 2380 – 4760 euroa. Televisiot toimitetaan kahdella parilla suljinteknologiaan perustuvia katselulaseja, joiden avulla 3D-efektit saadaan ruudulla näkyviin. Mikäli ruudun ympärille kerääntyy katselijoita enemmän kuin kaksi, saa lisäkatselulaseja lunastettua omakseen 12 000 jenin, eli vajaan sadan euron hintaan.

Vaikka hinnat saattavat tuntua korkeilta kun näitä vertailee tällä hetkellä markkinoilla oleviin taulutelevisioihin, niin on kuitenkin hyvä muistaa että kyseessä on ensimmäisen sukupolven tuote. Eikä siitä sitä paitsi ole kovin montaa vuotta, kun pelkkä tavallinen 46-tuumainen taulutelevisio maksoi helposti yli 4000 euroa.

Ohjelmalähteiden kanssa helpoimmalla pääsevät Playstation 3 -pelikonsolin omistajat, jotka saavat 3D-elokuvien ja pelien toisto-ominaisuudet käyttöönsä ilmaisen päivityksen myötä.

n

{democracy:239}

Kautta: engadget.com

Edellinen artikkeliKahvilla toimiva auto
Seuraava artikkeliViikkokysely: Kuinka paljon syöt karkkia viikossa, keskimäärin?