Facebookista löytyy Mikkelin Miesasialiike. Itselläni ei ole järin paljon tuntemusta kyseisestä liikkeestä, mutta löysin hauskoja kuvia sivujen kautta. Ohessa on kuva ja teknisesti yksityiskohtaiset piirustukset siitä, kuin yksinkertaisesti yksi Microsoftin cd-levy ”voi pelastaa ainakin osan juomasta”, jos juomapullo sattuu kaatumaan.

Tässä voisi tietenkin lp-levy toimia paremmin, toteaa eräs kommentoija. Toisaalta siinä olisi kyllä suurempi riski, että levy halkeaa. Ehdottomasti tästä kannattaisi harkita myös kaupallisen version tuottamista. Etenkin nyt kun cd-levyt alkavat käydä turhiksi tietokoneesta suoraan tulevan musiikin valloittaessa bittiavaruutta.

Lähde: www.facebook.com (Vaatii Facebook-rekisteröitymisen)

Edellinen artikkeliChristian Blandhoel ja My First Recordlabel -projekti Norjasta
Seuraava artikkeliDouglas Engelbart – Mies tietokonehiiren takana

12 KOMMENTIT

 1. Näähän on niitä perkuleen levyjä mitä microsoft jako assyillä -05 ja joita porukka ripotteli junaraiteille ja viskeli ties minne. Nyt vois sanoo että vanha on

 2. Hei, täähän on yksinkertaista nerokkuutta. Tosin täytyisi kokeilla kuinka käytännössä toimii

 3. siinä ajassa kun väännät yhteen pulloon tollasen cd hössöttimen niin toinen on jo bissensä juonu moneen kertaan

 4. Ei vittuakaa kiinnosta tuleeko tää kommentti näkyviin vai ei, ku nykyään ei oikee tätä vitkutinta jaksa selailla kun ei oo oikein kommentteja mitä lueskella, ennen oli kiva lukea kommentteja.

  Ja btw. tämä sama idea cd kaljaan on jo aiemmin esitelty täällä

 5. nostalgiset fiilikset tuli koska näin tän kuvan ekankerran suunnilleen 8vuotta sitten

 6. ”nostalgiset fiilikset tuli koska näin tän kuvan ekankerran suunnilleen 8vuotta sitten”

  Mhhm, kuvassa lukee että tuo on suunniteltu vuonna 2005.

  AIKAMATKUSTAJA!

 7. Entä jos laittaa kaljapullon myllynrenkaaseen, niin ei kaadu, tai mitäpäs jos laittaa kaljapullon pohjaan takavuosien Vippa-mukin modauksen, tai koko kalja Vippa-mukiin tai sitten kalja kiihtyvyysanturin, mikrokontrollerin ja gyroskoopin poikkitieteelliseen systembolagiin? Viimeksi mainittu järjestely tarjoaisi ehkä kysymyksen retoriseen kysymykseen siitä, onko horisontaaliekvivalentti A vertikaaliekvivalentti B:tä kohtisuoran horisontaaliekvivalentti C:n kohtisuora normaaliprojektio vai ei. Tätä ei tiennyt taide- ja taivaanrannan maalariystäväni paroni auf van der Ktatztenblummelnzwisch-und-wagengebläuftebaummkaan.

Kommenttien lisääminen on estetty.