Lähteemme esittelee Alien ja Aliens -elokuviin liittyvää kuvamateriaalia. Tässä pieni ote. Ylinnä on screenwriter Dan O’Bannonin esitys siitä, miltä 8. matkustaja olisi voinut näyttää. Tämähän ei ohjaaja Ridley Scottille kelvannut, ja kehiin astui H.R. Giger. Kuvasta päätellen tämä ei ollut ollenkaan huono veto.

Alla olevassa kuvassa on Syd Meadin luonnos nosturista, joka olisi tullut Aliens -paluu -elokuvaan. Eihän se lopputulos tuosta kuitenkaan hirveästi eronnut. Pienenä kuriositeettina voisi todeta, että tämän mallin robotin ohjaaja James Cameron sitten otti Avatariin. Tai ainakin melko samanlainen ihmisen jatke on kyseessä.

Enpäs tiennytkään että Cameron harrastaa maalausta. Alla on hänen näkemyksensä Alien-planeetasta. Eikös se tuollainen siinä kakkososassa ollutkin.

Lähde: io9.com

Edellinen artikkeliTestissä Bluetooth-/MP3-kuulokkeet
Seuraava artikkeliTeenage Mutant Ninja Turtles Headband Shell Backpack on mutanttikilpikonnareppusetti ja -maski

6 KOMMENTIT

 1. Eihän se kakkos osa Alien planeetalle sijoittunut..
  Vaan sinnehän oli haaksirikkoutunut alus, mikä sisälsi Alieneita..

 2. ”Enpäs tiennytkään että Cameron harrastaa maalausta.”
  Cameronhan maalasi myös Titanicissa Kate Winsletin alastonkuvan. Kohtauksessa näkyi Leonardon käsien sijaan Cameronin kädet.

 3. kukko: nuorten plikkojen alastonkuvien maalaus on ohjaajan etuoikeuksia ;D

  Olisi muuten tuollainen kömpelö alien ollut leffasarjan tuho. Tuo muistuttaa enemmänkin sen aikaisien ö-luokan kauhuleffojen kumihirviöitä.

 4. ”Olisi muuten tuollainen kömpelö alien ollut leffasarjan tuho. Tuo muistuttaa enemmänkin sen aikaisien ö-luokan kauhuleffojen kumihirviöitä.”

  Samaa mieltä täällä!

 5. Olkoon nyt hieman mainostusta, mutta parasta aikaa on Tampereen taidemuseossa menossa Gigerin näyttely. Eli käykääpäs katsomassa.

Kommenttien lisääminen on estetty.