Käyttäjänimellä ”Markorepairs” esiintyvä tuunaaja kyllästyi Moccamasterinsa auttamattomasti vanhentuneeseen ulkoasuun, ja päätti tehdä asialle jotain. Tuloksena Moccamasteri päivittyi kertaheitolla futuristiseksi ”diskokahvinkeittimeksi”.

Näin Markorepairs itse kertoo kahvinkeittimen tuunausprojektistaan:  ”Tuunasin vanhan Moccamasterini 2000-luvun kuosiin lisäämällä siihen tarpeelliset led-valot, kylmäkatodivalaistuksen sekä säkenöivän keittolevyn. Uudistettu keittolevy ei valitettavasti lämmitä, mutta tähänhän voisi lisätä kuumailmapuhaltimen. Kauko-ohjausta ei ole kuitenkaan projektissani unohdettu.”

Projektin vaiheita ja valmista keitintä esittelevä video hypyn jälkeen!

Edellinen artikkeliPunctirus -katkoviivakorut hätkähdyttävät
Seuraava artikkeliMuistutus: älä laita foliota mikroon