Eittämättä vaikka onkin super-keksintö, niin tästä tulee mieleen koirille laitettava kaulustin silloin kun pitää turvata tassut näykkimiseltä. Enkä sitten tiedä… Aika kliininen on tuo kuvan leikkausprosessi. Kotiparturi-isä kurottaa kaukaa tuollaisella automaattileikkurilla ja kyntää hiukset pois kuin armeijassa.

Mutta näistä mielikuvista viis! Hiustenleikkuu-sateenvarjo on nyt sitä uusinta uutta kotiparturimarkkinoilla. Enää ei tarvitse levitellä lakanoita harteille ja imuroida lattiaa. Senkus tämän napauttaa pahaa-aavistamattoman vekaran päähän ja huristaa ylimääräisen hiusmateriaalin pois, joka tässä tapauksessa siis kertyy ”sateenvarjon” ”nurjalle” puolelle. Hintaa aparaatilla on 7,98 dollaria ja maailmanvalloitus on varma. Kunhan promokuvat otetaan uusiksi.

Lähde: www.taylorgifts.com

Edellinen artikkeliDizzle Shizzle autossa, eli Snoop Dogg saapui TomTom -autonavigaattoreihin
Seuraava artikkeliShadyURL tekee URL:eista lyhyitä ja epäilyttäviä

9 KOMMENTIT

  1. Aika erikoinen ilme tuolla muksulla, ei näytä kovin tyytyväiseltä touhuun.
    Yleensähän näissä kuvissa olisi jokin muksu joka on niin iloinen hiustenleikkuusta, että naamalla on suorastaan maaninen korvista korviin oleva pepsodent hymy.

  2. Mikä ton pojan naaman ongelma mahtaa olla? Siis kattokaa ny ton pojan nenää ja silmiä

  3. Siis toihan on ihan selvä: Pojan pää on lisätty tohon jälkeen päin. Oikean korvan alareunassa on hieman valkoista ”väriä” ja vasen korva on epämuodustunut. Samalla kaulan varjostukset menevät hösseliksi leuan kanssa.

  4. tai tää on semmoisesta hidastekamerasta joka ottaa tuhansia kuvia sekunnis, niin tämä olisi yksikuva hiustenleikkuusta

  5. Jos massi ottaa kameralla kuvan ja suurnopeus kameralla otettu kuva on täsmälleen samaan aikaan kuvattu, niin onko kuva eri? ei taida olla.

  6. Perinteisestihän tämä hoidetaan isolla jätesäkillä jonka pohjaan leikataan reikä. Hiukset ei kyllä pysy ”kyydissä” yhtä hyvin.

  7. Juu, nyt kun tuota kuvaa katsoo vähän tarkemmin niin ihan selvästi tuo on muokattu, pojalla kovin kulmikkaat ääriviivat.

Kommenttien lisääminen on estetty.