Navigaattorivalmistajista TomTom on jo joitakin vuosia kunnostautunut tarjoamalla laitteensa omistajille ladattavaksi laajan valikoiman erilaisia ajo-ohjeita luettelevia opastusääniä. Sen lisäksi että navigattorille on saatavilla käyttäjien itsensä tekemiä imitaatioääniä, kuten Homer Simpson ja Darth Vader, on TomTomin sovelluskaupassa myynnissä tunnettujen henkilöiden, kuten John Cleesen näyttelememiä ajo-opastuksia.

Uusimpana lisänä TomTomin julkkisääniopasteisiin on erityisesti hankalasti ymmärrettävästä englanninkielestään tunnettu Snopp Dogg. Snoop Dogg -opastusäänet voi omaan navigaattoriinsa ostaa välittömästä kuka tahansa 9,95 euron hintaan.

Ohessa pari ääninäytettä Snoopin puhetyylistä muissa kuin navigaatiotilanteissa.

Yabba Dabba Dizzle sound bite

Fo Shizzle sound bite

Snoop Dogg -navigaattoriääni löytyy siis ostettavaksi  TomTomin verkkokaupasta

Edellinen artikkeliAGGRAVURE by Baptiste Debombourg on niitti-installaatio
Seuraava artikkeliHiustenleikkuu-sateenvarjo on super-keksintö!