Jälleen on aika laittaa uusi viikkokysely. Mutta ennen sitä viime viikon kyselyn tulokset. Tai no oli se vähän yli viikon.

Kyselimme ”Kuinka monta joululahjaa annat tänä jouluna?”. Vastauksia sateli runsaasti, 1915 kappaletta.

Äkkiseltään laskemalla selviää, että 40 prosenttia äänensä antaneista antaa tai antoi 1-5 joululahjaa. Loistavaa myös huomata, että 19 prosenttia lahjoittaa yli 50 pakettia. Melkoinen trafiikki on kun lahjoja vaihdetaan. Hyvä niin.

Kuinka monta joululahjaa annat tänä jouluna:

 • 0 – 27% kaikista äänistä
 • 1 – 8% kaikista äänistä
 • 2 – 9% kaikista äänistä
 • 3 – 8% kaikista äänistä
 • 4 – 7% kaikista äänistä
 • 5 – 8% kaikista äänistä
 • n. – 7 10% kaikista äänistä
 • n. – 10 8% kaikista äänistä
 • n. – 15 3% kaikista äänistä
 • n. – 20 2% kaikista äänistä
 • n. – 30 1% kaikista äänistä
 • n. – 50 0% kaikista äänistä
 • yli 50 – 18% kaikista äänistä

Pakkanen, siitä suomalaiset tykkää. Vai tykkäävätkö. Minusta se on upeaa!

n

n

{democracy:234}
Edellinen artikkeliAxe Shower Gel -mainospyyhe liikkuu hyvän maun rajoilla, ehkä
Seuraava artikkeliPolaroid liikkuvana kuvana

14 KOMMENTIT

 1. Meneehän tuo, Ja paljon mieluummin pakkaslunta lapioi kuin painavaa suojalunta.

 2. Pakkanen on jees, kuin myös lumi!

  Itsellä menee pakkasraja tuossa -20c, sen alle kun painuu elohopea niin alkaa jo vähän kyrsimään kun ei enää oikein mitään aktiviteetteja ulkona voi harrastaa..

 3. Superhuono kysely, tykkään itse, että talvella olis vaikka 2kpl 5 päivän jaksoja, jolloin olis ”superpakkanen” eli jotain -30°C – -60°C. Muutoin haluisin että olis sellasta tasasta muutaman asteen miinusta.

 4. Vähän offtopic, mutta on kyllä jännä kun välillä kuuntelee ihmisten juttuja, ja tulee sellanen fiilis, että koskaan ei oo hyvä: syksyllä sataa, talvella on liian kylmä, keväällä on loskaa ja kesällä sataa tai on liian kuuma.

 5. Kesällä EI VOI olla liian kuuma ainakaan jos on mahdollisuus päästä uimaan 8D

 6. Suomalainen napapiirin metsien kansa tykkää pakkasesta niin kuin Afrikan savimajassa asuvat tykkäävät kuumasta. Itse pidän siitä joka on jotain siltä väliltä eli keski-Euroopan sää on mielestäni parasta. Euroopassa voi lisäksi nauttia tähtitaivaasta jopa kesällä.

 7. Lumi ja pakkanen ovat silkkaa parhautta. Ei itikoita ja huomattavasti vähemmän kaiken maailman kuonaa pyrkimässä sisälle kenkien mukana.

 8. Talvi on jees. On puhdasta, ei ole kuraa, märkää eikä hyttysiä ja öttiäisiä. Yleinen valoisuus, puhtaus ja raikkaus tekevät talvesta ainakin siisteysintoilijan suosikkivuodenajan.

 9. Kysymyksenasettalu loistaa taas älykkyydellään: premissinä on, että -1 asteen pakkasesta pitävä pitää myös -50 asteen pakkasesta. Ja -273,15 asteen pakkasesta. Koittaisitte nyt muotoilla ne kysymykset niin, että tulokset voisivat olla edes jonkin verran informatiivisiä, tälläiset hapatukset ovat yhtä tyhjän kanssa. Voisitte saman tien säästää palvelimenne laskentatehoa arpomalla tulokset ja poistamallaa ääniä laskevan skriptinpätkän.

  Rautalangasta: Jorma innokkaana luistelijana äänestää tykkäävänsä, vaikka vihaa yli viiden asteen pakkasia yli kaiken. Keijo puolestaan tykkää pakkasista, mutta ymmärtää kysymyksen hölmöyden ja äänestää ei, sillä eihän hän kaikista (yli 30 asteen) pakkasista tykkää). Ja hilavitkuttimen keskivertolukia äänestää täysin satunnaista vaihtoehtoa riippuen siitä, mitä hän kokee kysymyksen tarkoittavan.

  Valtaosa pikkupakkasista pitävistä, kuten minä, ei pidä kovista pakkasista. Koska jokainen vastausvaihtoehto sopii mieltymyksiini (niin kuin valtaosalle lukijoista), en enää edes muista, mitä äänestin.

  Järki käteen!

 10. Jupsu Jupsu, näin keskivertolukijan näkökulmasta ei ole olemassa keskivertolukiaa. Kysymyksen perusajatus on että pidätkö pakkasesta. Hienointa tässä on se, että tähän voi vastata mikäli pitää pakkasesta. Voi myös ilmaista mielipiteensä jos pakkanen ei miellytä. Eli ongelmasi näyttää olevan se että kysymys oli sinulle liian pitkä, haastava ja/tai monimutkainen. Lisäksi muistisi pätkii. Kaikkein hienoin juttu on se että mielipiteitä on monenlaisia. Toiset valittavat ja toiset saivartelevat niin kuin minä.

 11. Jupsu, näin keskivertolukijan näkökulmasta ei ole olemassa keskivertolukiaa. Kysymyksen perusajatus on että pidätkö pakkasesta. Hienointa tässä on se, että tähän voi vastata mikäli pitää pakkasesta. Voi myös ilmaista mielipiteensä jos pakkanen ei miellytä. Eli ongelmasi näyttää olevan se että kysymys oli sinulle liian pitkä, haastava ja/tai monimutkainen. Lisäksi muistisi pätkii. Kaikkein hienoin juttu on se että mielipiteitä on monenlaisia. Toiset valittavat ja toiset saivartelevat niin kuin minä.

Kommenttien lisääminen on estetty.