Korvapuusti lienee monelle tuttu ja tukistus. Mutta ketäs on vedetty korvasta? Sinällään hieman mautonta vetää Van Goghia korvasta, kun se leikkasi sen pois. Mutta ideana tietysti tarttuva, etenkin kun korvamuki on silikonia ja korva venyy kun sitä nykii.

Suunnittelijan mielestä tämä voikin hyvin ”korvata äidin, vaimon tai tyttöystävän rangaistuksen”, lisäksi korvamukin korva ”on hyvä kuuntelija ja siihen voi laittaa vaikka korvakorun.” Siis kaikkea mitä mukilta voi odottaa ja enemmän. Kenties Mike Mak on keksinyt mukin korvan uudelleen. Tai oikeastaan ensimmäistä kertaa sellaisen joka myös venyy.

Lähde: www.mikemak.com

Edellinen artikkeliArmatix’n pistooli ei toimi väärissä käsissä
Seuraava artikkeliiPod Touch -lakanat Ellokselta

2 KOMMENTIT

  1. Jokainen tietää tyypin jolla on pakonomainen neuroottinen tarve hämmentää kahviaan loputtomiin, hänelle tämä tuote on omiaan saahan hän nyt tyydytyksen harhoilleen hypistelemällä kuppinsa korvaa. Jos tällä korvataan kallis lääkitys niin tänäänkin yksi kahvikupin kilisyttäjä on parannettu. Ehdottomasti tuo vaatisi muovilaaduksi punertuvan väriään muuttavan silikonin josta näkisi että korvaa on tullut venytellyksi jo tarpeeksi.

  2. Eipähän tarvitse hämmennyksissään nykiä enää omaa korvaa… Hauska keksintö.
    Esittelyteksti oli ainakin hilpeä. 😀

Kommenttien lisääminen on estetty.