Nykyään televisioiden kuvaruutujen koko kasvaa, kun itse laitteet ohenevat. LG onkin yllättäen tehnyt aivan päinvastoin ja luonut hauskan 60-lukumaisen retro-TV:n.

The Serie 1 -televisio ei todellakaan edusta uusinta uutta teknologiaa hurjalla 14-tuumaisella 4:3 kuvasuhteen kuvaputkellaan tai komposiittivideoliittimillä, mutta sentään digitaaliviritin löytyy. The Serie 1 on siis tehty todelliselle retroilijalle – ja kuten alhaalla olevasta kuvasta voi päätellä: vanhat pelikonsolit ovat pienellä ruudulla elementissään.

Hintaa pirteällä pikkutelevisiolla on noin 150 €, mutta saatavuus on ainoastaan Koreasta.

Lähde.

Edellinen artikkeliApplen tablet-tietokoneen prototyyppi valokuvissa
Seuraava artikkeliHarmittaako Nokian firmwaren jakelupolitiikka?

7 KOMMENTIT

  1. Hieno on, tosin räikeä väri, mutta se on se 60 luku.
    Itse olen yrittänyt löytää jotain retro henkisempää taulutelevisiota olohuoneeseen, kun uuden mallinen sotkisi sisustuksen, tähän asti huonolla menestyksellä. Miksei ole taulutelevisioita jotka näyttävät tauluilta?

  2. Käyppä Jeppe kysäisemässä paikalliselta kehystämöltä kehyksiä taulutelkkariin, saat juuri sen näköisen ” taulun ” telkkaristasi kuin haluat.

  3. http://www.swedx.se
    noilta löytyy puisia ja vähän muitakin telkkuja ja muita härpäkkeitä… tiiä niin retroa taikka taulua muistuttavia mutta jotain sinnepäin.

  4. Mitäs järkee ’mainostaa’ tätä ihanuutta, jollei sitä edes saa Suomesta… Ärsyttää! Ja miksei Suomesta ikinä saa ’mitään’? Liian pienet markkinatko sanelee et valikoimakin liian suppea?

Comments are closed.