Joskus olen kuullut kun joku miettii, että ehkä ei olisi sittenkään pitänyt ottaa tuota tatuointia. Silloin tietenkin vastaan, että perkele, se on hieno tatuointi ja en voisi kuvitella sinua ilman sitä! Saattaa olla, että Matthew kohtaa tulevaisuudessa tilanteita, jossa kyseenalaistaa oman tatuointihetkensä tahtotilan. Mielestäni ”tahtotila” sanana sopii tähän yhteyteen yhtä hyvin kuin se sopii suomeen ”tietotaidon” kanssa.

Itse olen harkinnut ympyrää tai neliötä ranteeseen joskus. Mutta Tarkasteltuani Malevitšin aatteita tarkemmin, havaitsin kallistuvani enemmän Miron kannalla, vaikka ei hänenkään teostensa tahtotilat sinällään innosta. Ennemmin maalaan kankaalle ja piirrän kartongille tai valokuvaan hyvää mallia. Videosta tuli mieleen, että tällaisen voisi toteuttaa hyvin pilana. Ei tatuoisi oikeasti vaan lavastaisi tilanteen siis. Matthew’n video on julkaistu tiistaina ja sillä on jo yli 300000 katsontakertaa. Älkääkä varastako tätä ideaa. Aion toteuttaa sen!

Perjantain kunniaksi hilavitkutin järjestää kyselyn, jota ei parametrisoida! Onko lukijoistamme kenelläkään ollut hulluja tatuointi-ideoita, jotka ovat joko toteutuneet tai eivät? Kertokaa. Tai kertokaa muitakin hulluja ideoita, jotka ovat jääneet toteutumatta. Toimitus arpoo huonoimpien ideoiden kesken jotain jännää.

Mainos: Tyylikkään tribaali tatuointihihat Superkauppa.fi -verkkokaupasta

Lähde: www.flickr.com, youtube

Edellinen artikkeliThor Høy: TH_02 Fjedersengen on jousisänky
Seuraava artikkeliKarhu tuhosi miehen pienlentokoneen – mies korjasi ilmastointiteipillä ja lensi kotiin