Vaikka erilaiset ajo- ja henkilökortit uudistuvat tietyin väliajoin, ovat ne kuitenkin aina melko ”latteita”. Tällä kertaa CES-messut tuovat jotain uutta tähänkin ryhmään.

[kml_flashembed movie=”http://www.youtube.com/v/26MB4XciEX0″ width=”425″ height=”350″ wmode=”transparent” /]

Kyseisessä henkilökortissa oleva OLED-näyttö aktivoituu normaalin RFID lukijan avulla ja näyttää omistajansa kuvaa eri kulmista. Melko harvoinhan noita kortteja niin tarkkaan katsellaan, mutta saattaapa se lyhentää jonkun tarkkaavaisen aikaa ja ainakin vaikeuttaa väärentäjiä. Toisaalta kyseinen lisäominaisuus mahtaa myös nostaa korttien hintaa. Bussikortteihin tuollainen näyttö kyllä kelpaisi, jos vaikka kotona jollain lukijalla näkisi kortin saldon 3D:nä tai edes normaaleina numeroina.
Lähde

Edellinen artikkeliRCA Airenergy lataa akut ympäröivästä Wi-Fi -verkosta
Seuraava artikkeliPowersafer PSX säästää kodinelektroniikan stand-by -valmiustilassa kuluttaman sähkön