Vaikka erilaiset ajo- ja henkilökortit uudistuvat tietyin väliajoin, ovat ne kuitenkin aina melko ”latteita”. Tällä kertaa CES-messut tuovat jotain uutta tähänkin ryhmään.

[kml_flashembed movie=”http://www.youtube.com/v/26MB4XciEX0″ width=”425″ height=”350″ wmode=”transparent” /]

Kyseisessä henkilökortissa oleva OLED-näyttö aktivoituu normaalin RFID lukijan avulla ja näyttää omistajansa kuvaa eri kulmista. Melko harvoinhan noita kortteja niin tarkkaan katsellaan, mutta saattaapa se lyhentää jonkun tarkkaavaisen aikaa ja ainakin vaikeuttaa väärentäjiä. Toisaalta kyseinen lisäominaisuus mahtaa myös nostaa korttien hintaa. Bussikortteihin tuollainen näyttö kyllä kelpaisi, jos vaikka kotona jollain lukijalla näkisi kortin saldon 3D:nä tai edes normaaleina numeroina.
Lähde

Edellinen artikkeliRCA Airenergy lataa akut ympäröivästä Wi-Fi -verkosta
Seuraava artikkeliPowersafer PSX säästää kodinelektroniikan stand-by -valmiustilassa kuluttaman sähkön

4 KOMMENTIT

  1. Eikös joku jenkkilehti ole tuollaisia näyttöjä käyttänyt mainonnassa lehden sivuilla. Tämä näyttö siis näytti jotain mainosvideota ja laitettiin jokaiseen lehteen, eikä kuulemma tullut sen kalliinmmaksi kuin tavallinen paperi?

  2. Mielestäni aivan turha kapistus. Sijoittaisivat rahansa hyödyllisimpiin tarkoituksiin, kuten ihmisten hyvin vointiin. Käsittämätöntä, miten OLED tekniikka päätettiin sitten käyttää ihmisten valvonnan parantamiseen. -.-’ Eikä esim. ihanaan viihteeseen?

    Mutta hieno tekniikan ihmevempele! Toivottavasti OLED yleistyy tulevaisuudessa. 🙂

  3. ”Eikös joku jenkkilehti ole tuollaisia näyttöjä käyttänyt mainonnassa lehden sivuilla. Tämä näyttö siis näytti jotain mainosvideota ja laitettiin jokaiseen lehteen, eikä kuulemma tullut sen kalliinmmaksi kuin tavallinen paperi?”

    Just, näkisimpä sen päivän kun paperi ja OLED-näyttö maksaa saman verran..

  4. Offtopic: Bussikortteihin (ainakin pk-seutu) on tulossa lähivuosina seuraavan ison korttiuudistuksen myötä mahdollisuus tarkastaa ja ladata saldoa netin yli.

Kommenttien lisääminen on estetty.