Kiinan Shi Jinsong tekee teossarjaa nimeltä na zha, joka on brändi erittäin epäturvalliselle lastentarvikesarjalle. Tämä on nyt kuvattu niin erikoisin sanavalinnoin, että minulla on vaikeuksia ymmärtää. Vai mitä merkitsee: ”Lethal luxury designed to reveal
the forces that dominate our lives in unimaginable ways.” Jonkinlainen kannanotto aseita ja ympäristön kliinisyyttä vastaan kenties?

Ainakin näistä kolmesta työstä: Gun Shape Baby Cradle, Baby Carriage ja Baby Walker minulle tulee mieleen että ne kommentoisivat lastenvaunuilla jyrääviä vanhempia, lasten ylisuojelua tai jonkinlaista steampunk-terminator-jälkikasvua. Ruostumattomasta teräksestä valmistetut laitteet ovat jollain tavalla kiehtovia ja ”pehmeää” metallia. Toisaalta materiaalista tulee mieleen leikkaussali. Kenties oivaltavin kommentti löytyi lähteemme kommenteista: ”FAIL. No under carriage storage for the baby stuff. Come on! who designs these things?” Tarvitaanhan metallilastenrattaisiin alataso, jonne voi laittaa vaikkapa metallivaippuja.

Nyt kun vielä tarkasteli kuvia, niin tuli mieleen, että ehkäpä joku päivä kun lähetetään ensimmäinen vauva Marsiin tai Kuuhun niin se ajelee juuri tuollaisella lastenvaunulla. Tuo jossa on nuo kiilapyörät ja minigunit suunniteltu suojelemaan avaruuden mörköjä ja ufoja vastaan. Oli miten oli, niin kuvanveistäjä on tehnyt hienoa työtä!

Lähde: www.designboom.com

Edellinen artikkeliMakeaa markkinointia
Seuraava artikkeliRCA Airenergy lataa akut ympäröivästä Wi-Fi -verkosta