Virtasyöpöt älypuhelimet ovat viime vuosina avanneet markkinoita jos jonkinlaisille vara-akuille, sekä veivi-, ja aurinkokennolatureille. Elektroniikkavalmistaja RCA on juuri esitellyt CES -messuilla oman konseptinsa taskulaitteen varalaturiksi, joka valmistajansa mukaan kerää talteen sähkön ympäröivästä Wi-Fi -verkosta. Lupaus siis on, että laitteet latautuvat, kunhan laturia vain pidetään WLAN-verkkojen vaikutusalueella.

CES messuilla paikalla ollut OhGizmo väittää, että RCA:n edustaja olisi onnistunut lataamaan BlackBerry puhelimen akun 30% latingista täyteen 90 minuutissa käyttämällä lataukseen ainoastaan ympäröivän langattoman verkon signaalia.

Ja sitten skeptikkojen puheenvuoro: Eräs OhGizmon lukija on jo ehtinyt laskemaan,  että tavallisen langattoman kotireitittimen tuottamalla säteilymärällä BlackBerry -laitteen täyteen lataamiseen kuluisi 12 579 päivää, tai 34.5 vuotta. Niin tai näin – RCA lupaa joka tapauksessa Wi-Fi -laturia myyntiin ensi kesäksi, noin 40 dollarin kappalehintaa. Myöhemmin tänä vuonna on sitten luvassa akkkuja, jotka lataavat teknologian avulla itse itsensä.

Lähde: ohgizmo.com

Edellinen artikkeliShi Jinsong: Gun Shape Baby Cradle, Baby Carriage ja Baby Walker – Terminaattorin vauvalle?
Seuraava artikkeliUlottuvuuksia henkilökorttiin