light-touch1

Light Blue Optics’n Light Touch-miniprojektori tekee mistä tahansa pinnalle 10-tuumaisen monikosketusnäytön. Laitetta voi käyttää multimediasoittimena kahden gigan sisäisen muistin tai jopa 32 giga MicroSD-kortin turvin. Videoita ja kuvia saa tarkastella WVGA-tasoisella resoluutiolla.

Light Touch’n voi myös yhdistää tietokoneeseen tai muuhun laitteeseen BlueToothilla tai WiFi’llä ja laitetta siis voi käyttää niiden ohjaamiseen. Käyttösovelluksia Light Touchille löytyy varmasti myös muualta kuin tavanomaisen kuluttajakäytön piiristä. Allaolevassa kuvassa sitä esimerkiksi käytetään elektronisena ruokalistana.

(Gizmodon kautta)

light-touch2

Edellinen artikkeliMary Hale: Itinerant Home – liikkuva koti
Seuraava artikkeliShapeways tulostaa 3D-malleistasi täysväriset pikamallinteet sopuhintaan