Legoista tehty kone laittaa dominopalikat jonoon

(YouTube-linkki)

Dominopalikoiden asettaminen riviin voi olla turhauttavaa puuhaa, etenkin jos sattuu peukalo olemaan keskellä kämmentä. Kun menee kaatamaan yhdenkin palikan liian ajoissa, niin saa tehdä hyvän matkaa uudestaan.

Matthias Wandelin Legoista valmistama vekotin helpottaa huomattavasti dominojonon valmistamisesta luomalla vaivattomasti suoria dominopalikkarivejä. Kun kone on tehnyt suorat valmiiksi ei tarvitse itse tehdä muuta kuin yhdistää ne toisiinsa. Tietenkin siinä vaiheessakin voi vielä virheen tehdä, mutta ainakin riski on pienempi.

Kuten videosta voimme havaita, käy palikoiden laittaminen riviin koneelta melko näppärästi ja käyttäjän huolehdittavaksi jää lähinnä se, että koneessa on tarpeeksi palikoita riviin laitettavaksi.

(Neotoraman kautta)