vahaliitu_veistos_mekko

Jollakin taiteilijalla ”se juttu” on lehmät, toisella taas vaikkapa ankat. Tämän taiteilijan ”juttu” on Vahaliidut ja niistä mitä eriskummallisimpien veistosten toteuttaminen. Vahaliitutaiteeseen erikoistunut kuvanveistähä nimeltään Herb Williams on jo opintovuosistaan asti, eli vuodesta 1998 lähtien toteuttanut teoksia eri aihepiireistä, näitä yhdistäen lähinnä omalaatuinen materiaalivalinta.

puudeli_vahaliitu_veistos

Toisaalta – voisi valinta olla hassumpikin. Vahaliitujen väriominaisuudet ovat parhaimmillaan samaa luokkkaa öljyvärien kanssa, eikä öljypohjainen media juurikaan menetä ominaisuuksiaan vuosienkaan kuluessa.

Lisää herran töitä on nähtävillä osoitteessa thedesigninspiration.com ja sitten tietenkin taiteilijan itsensä kotisivuilla tämän linkin takana.

Mikäs on muuten kummallisin materiaali, josta sinä olet nähnyt taidetta tehtävän?

Edellinen artikkeliLegoista tehty kone laittaa dominopalikat jonoon
Seuraava artikkeliBombs Away -shottilaseilla huitaiset ”pommit” kurkkuun