Jos asuu ns. ”keskellä ei mitään”, eivät lumiset talvipäivät välttämättä ole parhaita autoilemiseen. Jos liikkeelle täytyy kuitenkin päästä, voi renkaisiinsa kiinnittää vaikkapa lumiketjut. Tämä prosessi vie kuitenkin kokemattomalta asentajalta paljon aikaa. Kun on vielä mahdollisuus rikkoa omat renkaansa vääränlaisella asennustavalla, on Tire Chain Buddy tervetullut apu heikkojen teiden asukkaille.

Tämä apulaite lupaa yhden renkaan ketjuttamisen kestävän n. 3 minuuttia. Samalla härvelillä voi asentaa kaikkia tavallisen mallisia ketjuja kaikkiin alle 245mm leveisiin renkaisiin. Vaikka kattoalue onkin melko suuri, löytyy totta kai aina se rengas, johon laite ei sovikaan. Kuitenkin, mikäli ketjuille on omasta takaa paljon käyttöä, saa tästä n.30e panostuksella oivan setin asennuksen helpottamiseen. Pakettiin kuuluu itse laitteen ja kiinnitysosien lisäksi asennusohjeet (sekä DVD:llä että magneettisessa telineessä) ja suojamatto.

Lähde

Edellinen artikkeliHijos De Villa Pistol Reposado Tequila 200ml on tequila-ase, josta voi juoda
Seuraava artikkeliMst3shades -lasit pitävät poissa näyttämöltä